2777
2789

بچها من از 20ام اسفند لکه بینی دارم ینی هی قطع میشه هی دوباره میاد مجردم و مشکل پریودی داشتم 3 سال درمان کردم چند ماهی تقریبن خوب شده بودم درمانو ول کردم الان یهویی اینطور شد. 18..19 سالمه پول ندارم برم دکتر و سنو با گرمی جات گیاهی و.. هم جواب نداد برام چیکار کنم این علائمه چیه خیلی استرس دارم چند باره دارم تاپیک میزنم میگین تنبلیه😔💔بنظرتون واقعا تنبلیه؟ وزنم 47

این کاربری تعلیق شده.
ببین کیست نداری  احتمالا از همون مشکل قبلیته ورزش کن اگه کیست نداره و برات بد نیست

نمیدونم مشکله قبلیم چی بود دکتر بهم نگفت ازمایشامو ب هرکی نشون میدم میگه مشکلی نداره.

واقعا نمیدونم چرا اینطوریه!

از کجا میگین کیست نیست؟

اولین باره اینطور میشم..

ورزش هوازیه شدید میکردم ذره ای تاثیر نداشت😔💔

این کاربری تعلیق شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متخصص چیزی نمیگه بهتون

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
ن😭😔💔هیچ  خیلی وقته هم نرفتم دکتر

آخه عزیزم مگه میشه علت یابی نشه لطفا برو پیش مخصص خوب انشالله خدا کمکت کنه برات صلوات میفرستم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً