2777
2789

عزیزم تو حرص نخور ..با قوم شوهر نباید لج کنی باید با سیاست رفتار کنی..چون جزء جدایی ناپذیر زندگی هستن و حق دارن که رفت و آمد داشته باشند...شما اگه به جای اینکه بگی من نمی تونم از پدرتون نگهداری کنم گفته بودی به خاطر شرایطم یکی از دخترا بیاد همراش الان نه خودت و نه شوهرت ناراحت نبودید 

خدایا شکرت  

با خودم عهد کردم اگه بمیرم هم مزاحم زندگی بچه هام نشم در آینده 

اینقدر که اینا زجرم دادن دلم نمی خواد خودم باری رو دوش بچه هام باشم

دسرکده در خدمت شماست dessertkade@شماره تماس : 09125366967

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما نباید توقع داشته باشیم که خانواده شوهر از زندگی حذف بشن ...آخه اونا هم پدر و مادرن..با هزار امید ...

عزیزم کاملا درست می گی ولی خوب باید رفتار درستی داشته باشن 

نمی شه که همش بد من رو بخوان و من بگم بفرمایید رو چشمهای من 

اگه خوبی می کردن من قطعا 10 برابر می کردم براشون ولی اصلا خوبی ندیدم 

خوب دخترا نمیان عزیزم  مگه کارشون رو ول می کنن بیان  فقط انتظار دارن من مرخصی بگیرم بمون ...

اون دیگه مشکل خودشونه...شما میگفتی به خاطر شرایطم اصلا حال خوبی ندارم شما خونه خودتونه فقط یکی همراه بابا بیاد که اذیت نشه

خدایا شکرت  
من که تو بدترین شرایط و مشکلاتی که با خانواده شوهرم داشتم هیچ وقت توقع نداشتم قید اونا رو بزنه و بهش ...

من نمی گم شوهرم قیدشون رو بزنه 

می گم یکم شرایط زنش رو درک کنه 

من هرکز نگفتم نره اونجا 

فقط خودم نمی خوام برم بلکه یکم متوجه رفتارهای نادرستشون بشن

اون دیگه مشکل خودشونه...شما میگفتی به خاطر شرایطم اصلا حال خوبی ندارم شما خونه خودتونه فقط یکی همراه ...

حالا که گذشته دیگه نمی شه بگی چی می گفتم 

گفتم و تموم شده رفته 

از حالا به بعد رو دریاب و کمک بده 

دوست خوبم به نظر من برای حفظ ظاهر هم که شده و برای خوشحالی شوهرت برو خونشون..اونا هم نمی تونن قید شما رو بزنن الان یه چیزی گفتن ..به مادر شوهرت بگو که چقدر مشکل داشتی ..خواهر شوهرا معمولا بیشتر جو رو خراب می کنن  برای مادر شوهرت توضیح بده

خدایا شکرت  

قطع ارتباط نکن چون اینطوری شوهرت هم ازت زده میشه.....اونوقت زندگی به کام خودت وبچه هات تلخ میشه......رفت وآمدت کمتر کن ولی قطع نکن اشتباهه هرچقدربد باشن....اگه میخوای شوهرت باهات خوب باشه باخانوادش خوب رفتارکن.....اذیتت کردن درست حداقل اینقدر رک بی احترامی نکن هرچی نباشه پدرشوهرت سن وسالی داشته ...

👫👰👨👪🌄