2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون من توقعاتم زیاده؟؟

145 بازدید | 19 پست

من ۲۱ سالمه چهره و اندام معمولی خانوادمونم معمولی هستند رو به پایین از نظر مالی و تحصیلی ... 

خودم دانشجوی کارشناسیم دانشگاه نسبتاً خوبیه 

بزرگترین ایراد من اضطراب و بی سر زبونی و خجالتی بودنمه

بعد آدمایی که به من پیشنهاد میشه 

سواد تا سوم راهنمایی یا کمتر 

از نظر قد و چهره و اینا خیلی ضعیف 

یا خیلیییی سن بالا مثلاً ۱۴ ۱۵ سال بزرگتر 

منم قبول نمیکنم 

بعد امروز با خودم فکر میکردم مگه خودت چی هستی انتظار پسر خفن داری 

همرو میپرونی بعداً تنها میمونی 

نظر شما چیه

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفی

بنظرت اشتباه نیست خودمو با دخترای فامیل یا دوستام مقایسه میکنم میگم حداقل واسه منم در سطح اونا بود 

نه انقد پایین 

بعد میگم آخه خودت در سطح دوستات نیستی

بنظرت اشتباه نیست خودمو با دخترای فامیل یا دوستام مقایسه میکنم میگم حداقل واسه منم در سطح اونا بود&n ...

ببین طرفت اخلاق خوب خانواده و وضعیت مالی خوب داشت جواب بده قیافه به دل بشینه کافیه تو سر باشی بهتره

نه هرچیم باشی ازاین مورداکه گفتی بهتری بازدحداقل یکی درحدخودت ویاکمی بالاترازخودت بیادعجله نکن دخترخ ...

عجله نمیکنم اما مقایسه میکنم با دخترای فامیل یا دوستام میبینم شوهرای اونا حداقل شغل خوبی دارن یا چهره معقول 

واسه من از نظر سواد و فرهنگ طوری بود که نمیشد به کسی معرفی کرد و من خودم 

ن عزیزم هرکسی یه ایده آلایی توذهنشه.بعدشم باید طرفت حتی یه کوچولوهم شده ب دلت بشینه.توهم سن وتجربه ا ...

من انتظار خیلی خفن هم ندارم ولی مثلاً یکی اومده بود شغلش اصلا خوب نبود و یا آدمایی که سن خیلی زیاد دارن

بنظرت اشتباه نیست خودمو با دخترای فامیل یا دوستام مقایسه میکنم میگم حداقل واسه منم در سطح اونا بود&n ...

نه خب منم یه مشکلی دارم اینه پسرای کوچیکتر ار خودم مثلا ۱۹تا ۲۵.۲۷ خاستکارم میشن ولی من واقعا دوس دارم یه مرد ۳۳به بالا خاستگارم باشه 

در ضمن برای ازدواج سن نباید مهم باشه

ببین طرفت اخلاق خوب خانواده و وضعیت مالی خوب داشت جواب بده قیافه به دل بشینه کافیه تو سر باشی بهتره

به مرحله اخلاق نمی‌رسه خانوادم میبینن شغلش خوب نیست یا سنش خیلی زیاده یا چهرش خیلی بده قبول نمیکنن