2777
2789

نتونستم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد کارای بدی که کرده بیفت

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
اگ راه حلی پیدا کردی به منم بگو  اینقدر گریه کردم دیگ دارم کور میشم

تودیگه چرا. چرا دخترا انقد زود وابسته میشید

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

چقد شکست عشقی زیاده😐💔

اینم تجربه منه امیدوارم ب دردتون بخوره

منم تو شرایط تو بودم

تنها کاری ک آرومم میکرد این بود ک تمام حرفایی ک میخواستم بهش بزنم

مینوشتم رو ی کاغذ مث نامه بعدم نامه رو پاره یا آتیش میزدم 

گاهی روزا تعداد نامه هایی ک می‌نوشتم و .... از دستم در میرفت

ولی خب آرومم میکرد

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690