2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز کسی استفاده میکنه؟!

من فکر میکردم همون هفت هشت سال پیش که خیلیا گول تبلیغات رو خوردن و نتیجه ندیدن یا حتی عوارض شدید دیدن از دور خارج شده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هنوز کسی هست استفاده کنه؟! من فکر میکردم همون هفت هشت سال پیش که خیلیا گول تبلیغات رو خوردن و نتیجه ...

میگن اونموقع شرکت خیلی‌ها رو تعدیل نیرو کرده نمیدونم آنقدر طب سنتی میکنن از رو زبان تشخیص بیماری میدن

من استفاده کردم و به شدت هم سایز کم کردم البته حدودا هفت سال پیش،اما الان اصلا سمت این دمنوشا نمیرم و بنظرم روش خوبی نیس

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

وای نیوشاا ادموبدبخت میکنه

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

میگن اونموقع شرکت خیلی‌ها رو تعدیل نیرو کرده نمیدونم آنقدر طب سنتی میکنن از رو زبان تشخیص بیماری مید ...

حالت نمایندگی داشت. تو هر شهری یه شرکت تشکیل میشد و محصولاتش رو تبلیغ و پخش میکردن. بعد مردم رفتن از نمایندگیا شکایت کردن اونام بستن و رفتن. یادمه یه دوستی که توی آزمایشگاه کار میکرد میگفت همینجوری بررسیش کردم و ترکیباتش حاوی مت آمفتامین(شیشه) بوده.

برای مشکل معدت حتما برو دکتر. خدای نکرده اثر حادی نذاشته باشه.

این طب سنتی نیست. طب سنتی برای هر شخص منحصرا یه دستور داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.