2777
2789
عنوان

کنکور

233 بازدید | 20 پست

آقا تورو خدا یه مدرسه بزرگسال تو اصفهان و شاهین شهر به من معرفی کنین 

من میخام رشتمو عوض کنم تجربی بخونم ولی میخام اگه امتحانامو ۱۸ آوردم با پول حلش کنم ۱۹ و ۲۰ کنم که معدلم بره بالا حداقل

مگه باپول میشه اینکاروکرد هیچ جاتقبل نمیکنن

اخرش میفهمن .... بعدحق خیلیا هم اینجوری پایمال میشه 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پول حلش میکنید؟ خجالت نکشید یه وقت. شمایی که نمیتونی نمره لازم رو بگیری تغییر رشته بدی که چی بشه ...

تو اصلا می‌دونی فیزیک چیه خودت میتونی دوتا صفحه ازش حفظ کنی یا حتی از روش بخونی من خودمو بکشم میلیونی خرج کنم منی که مدرک تیزهوشان دارم می‌دونم 18 نهایتا ۱۹ میارم  زور نیست اینهمه بخونم برای یه نمره کل معدلم بیاد پایین

تو اصلا می‌دونی فیزیک چیه خودت میتونی دوتا صفحه ازش حفظ کنی یا حتی از روش بخونی من خودمو بکشم میلیون ...

چالش که نزاشتم بیای اظهارنظر کنی که سوال پرسیدم اگه جواب داری ممنون میشم بگی اگه ام نداری لطفا درباره ی چیزی که اصلا درموردش نمیدونی نظرنده ممنون 

مگه باپول میشه اینکاروکرد هیچ جاتقبل نمیکنن اخرش میفهمن .... بعدحق خیلیا هم اینجوری پایمال میشه&nbs ...

مدرسه بزرگسال نگفتم که کنکور که آره خیلیا میرن پول میدن حتی غیرحضوری پاس میکنن

تو اصلا می‌دونی فیزیک چیه خودت میتونی دوتا صفحه ازش حفظ کنی یا حتی از روش بخونی من خودمو بکشم میلیون ...

۱- چرا ندونم فیزیک چیه؟ فقط شما درس خوندید؟ اگر سخته برای همه سخته ؛ چرا میخواین براش خرج کنید؟ 

۲- بیخودی مدرک تیزهوشانتون رو (دست کم برای من) گنده نکنید. من خودم تیزهوشان تحصیل کردم. 

۳- وقتی دروس تجربی براتون سخته خب نرید تجربی!

۱- چرا ندونم فیزیک چیه؟ فقط شما درس خوندید؟ اگر سخته برای همه سخته ؛ چرا میخواین براش خرج کنید؟  ...

عه نه بابا نیز هوش چقدر تو باهوشی قشنگ مشخصه تیزهوشان خوندی از دنیا عقبی سهمیه منطقه چندی ؟

چالش که نزاشتم بیای اظهارنظر کنی که سوال پرسیدم اگه جواب داری ممنون میشم بگی اگه ام نداری لطفا دربار ...

بسیار خب ولی کار فوق العاده غیر انسانی ای هست

امیدوارم خودتون بدون پول بتونید به موفقیت برسید🌹

اگه سختته پس چرا اومدی تجربی ک بخوای با پول حلش کنی دختر خوب؟

صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭
۱- چرا ندونم فیزیک چیه؟ فقط شما درس خوندید؟ اگر سخته برای همه سخته ؛ چرا میخواین براش خرج کنید؟  ...

اگه خیلی ناراحتی برو از تاپیک بیرون کارت دعوت واست نفرستادم درمورد چیزی که اصلا نمیدونی چیه میخای نظر بدی 

چی میگی بابا تو دیونه ای ؟ من پشت کنکور ام همینطوری هزار تا مشکل دارم حوصله ی سروکله زدن با بچه هارو ندارم 

مدرسه بزرگسال مثل مدرسه ای که تو داری میری نیست همه درس هاش غیرحضوریه بابت هر واحد ام پول میگیرن مفتی کار نمیکنن اینارو یاد بگیر براایندت خوبه  خدافظی

رشتش فنی بوده من نمیدونم چجوری مدرک تیزهوشان داره😐

جدی می‌فرمایید پس اینارو ما از کجامون در آوردیم ؟😂😂😂 رشته ی عمران  پتروشیمی . مهندسی برق صنایع نساجی  اینا پس چی ان رشته ی ریاضی فیزیک تمامیه رشته های تجربی انسانی و حتی فنی رو در بر میگیره. براهمین اینقدر سخته که تو ریاضی نخوندی رفتی فنی درضمن فنی تولید محتوا کامپیوتر و حسابداری جزو فنیه نه برنامه نویسی کامپیوتر که ساخت برنامه هایی مثل اسنپ و اینستاگرامه بچه بازی نیست که عزیزم