2777
2789
عنوان

شوهرم مجازی خیانت کرد ترسوندمش عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 111 پست

ن گلم خیلی هم عالی بهش نگو بزار بزاره کنار سک..س چت ممکنه پش باز بشه ب واقعیت پس کارخبی کردی و عذاب وجدان نداشته باش ت خودت عادی نشون بده

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به اون طرف مقابل  گفتم از طرف پلیس فتا پیام میدم این شخص کلاهبرداره و کلی چرت و پرت راجب شوهرم 

کرک و پرش ریخت دختره 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
ب روش نیار سعی کن نیازاش و برطرف کنی ب خودت برسی آرایش کن لباسای سک:se بپوش  حداقل جذبش کنی&n ...

وآقا بنظرت اسی اینارو کم داره که شوهرش میره خیانت میکنه بخدا بعضی مردا مریض هستن هزار تا زن خوشگل داشته باشن دنبال هزار و یکمی میگرون

اگه بگی کار خودت بوده دیگه روش باز میشه بدتر لج میکنه 

بهش چیزی نگو، یکی دو روز وایستا ببین بازم ادامه میده یا نه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

چرا شوهرت موقع چت کردن با دخترا عذاب وجدان نگرفت و دلش برات نسوخت 

بنظرمن که کمش بوده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چه دل گنده ای 

دلت واس چیش سوخت اونوقت؟؟؟؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴