2777
2789
عنوان

من از این خصلت همسرم خیلی رنج می برم.

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 39 پست

سلام همسرتون یکدفعه مستقل نمیشن.کم کم شروع کنید.نثلا این هفته بگید بره میوه بگیره.هفته بعد یه تکه لباس و وقتی گرفت ملی تعریف کنید تا اعتماد بنفششون بره بالا.احتمالا مادرکنترلگری داشتند دست خودشون نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شای خودتون اینجوری عادتش دادین 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
سلام همسرتون یکدفعه مستقل نمیشن.کم کم شروع کنید.نثلا این هفته بگید بره میوه بگیره.هفته بعد یه تکه لب ...

نه اتفاقا مادرشون کنترلگر نبودند. عزیزم امتحان کردم. مثلا می دونه من از چه مارک سس یا پودری همیشه خرید دارم می‌ره فروشگاه صدبار زنگ می زنه.اون جوری فقط حضور فیزیکی ندارم

استارتر حس میکنم مشکلاتت زیاده ودچار اضطراب شدی اول یه مدت خودت برو مشاوره وبعد اون رو ببر میدونی کارت مثل اینه به بچه ای که چهاردست وپا نمیره بگی بدو شوهرت از بچگی اینجوری بوده شمام روز اول همه کارا رو کردی یهو شدی یه ادم دیگه الان براش وحشتناکه که چرا یهویی زندگی‌امنش خراب شده حتما اول خودت برو پیش مشاور بهت راهکار میده چطوری همسرت رو عادت بدی ولی مشاورخوب برو نه‌از این الکیا

خب باید چکار کرد

ادمهایی که شخصیت وابسته ندارن مثل شما خیلی کمن 

اکثر ایرانی ها وابستگی دارن حالا یکی به زنش یکی به مادرش و .. شدت و‌ضعف داره ، باید دنبال درمان خودش باشه که زمان بره

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

مثلا خرید لباس حتما شما دنبالشی

اره خودش نمیره بخره ولی خب نرم بگم برو بخر میره ولی دوس داره من برم واسش انتخاب کنم گاهی هم‌نمیاد میگه خودت برو واسم بخر 😐۱۱ ساله همینه اوضام

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
[QUOTE=336385573]عزیزم بقول روانشناسا حتما ریشه در کودکیش داره [/QUOTE قابل درمان هست با مراجعه ...

شما باید کنارش باشید و این مشکلش رو بهش بگی باهم کمک کنین حل بشه حتما روان شناس خیلی خوب پیدا کن مطمن باش درست میشه مشاورای بهزیستی هم هستن فردا ی تماس بگیر رایگانه تو گوگل هست شمارشون مشورت کن

[QUOTE=336386116]نه اتفاقا مادرشون کنترلگر نبودند. عزیزم امتحان کردم. مثلا می دونه من از چه مارک سس یا پودری همیشه خر ...[/QUبهشون کار بدید مثل همین خرید .زمان بذارید جدی صحبت کنید و گوشیتونو جواب ندید.از کم کم شروع کنید.مثل همین خرید شامپو و اینا.

یعنی چون لباسشو شما باید انتخاب کنی اینطوری میکنی اگه مثل خیلیا تنها میرفت خرید و میگفت نمی ...

نه عزیزم لباس یک مثال بود. منظورم اینه که مثلا دیگه طرف می دونه از چه رنگی خوشی میاد. میریم خرید بعد میگه کدوم مدل به نظرت میگم این.میگه کدوم رنگاش.میگم این دو تا خوبه. میگه بین این دو تا کدوم.میگم خودت چی دوست داری و شده یک بار قهر کرد لباس نخرید چون من بین دو رنگ گفتم خودت انتخاب کن. دوستم ای

شما باید کنارش باشید و این مشکلش رو بهش بگی باهم کمک کنین حل بشه حتما روان شناس خیلی خوب پیدا کن مطم ...

مشاوره بهزیستی رایگانه چه جالب. شماره هر شهری متفاوتی درسته؟