2777
2789
عنوان

من از این خصلت همسرم خیلی رنج می برم.

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 39 پست
نه عزیزم لباس یک مثال بود. منظورم اینه که مثلا دیگه طرف می دونه از چه رنگی خوشی میاد. میریم خرید بعد ...

شوهر من از اوناست ک سالا تا سال برا خودش هیچی نمیخره یا بهتر بگم خودشو همیشه یادش میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم لباس یک مثال بود. منظورم اینه که مثلا دیگه طرف می دونه از چه رنگی خوشی میاد. میریم خرید بعد ...

شوهر منم دقیقا همینطوریه

حتی یه مسیر مستقیم رو هی میپرسه درست میرم یا بگو از کجا برم

منم یه وقتا مخصوصا قدیما حرصی میشدم الانم لجم میگیره میگم ای کیوت صفره

ولی در نهایت چیزایی دیدم و شنیدم که میگم بذار همینطوری بمونه و تازه بهت بگم بدتر هم میشه اگه بیست سال پیش تو دو تا چیز مخالفت میکردد الان همونم نداره

شوهر منم دقیقا همینطوریه حتی یه مسیر مستقیم رو هی میپرسه درست میرم یا بگو از کجا برم منم یه ...

وای از منم همین طوره.یه سوال توی جمعی که آشنا نباشه هم اعتماد به نفس نداره و از حضور توی اون جمع فراریه؟؟

حالا همسر من کاملا برخلاف همسر شماست. انقدر خودشو قبول داره و از خودمتشکر هست، که فکر میکنه فقط فکر و کار خودش درسته و همه غلط فکر و رفتار میکنن. انگار آقایون حد وسط ندارن، یا اینوری حرصمون میدن یا اونوری🤦‍♀️