2777
2789

سابقه فشارخون دارن تو خانوادشون 

دو روزه فشارش رو۱۷اس پایین نمیاد 

چی بدم بخوره سریع خوب شه؟  

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه اگه قرصاش تاثیری نداره ببر قرصاشو عوض کنن براش

من تو بارداری فشار داشتم

ابغورع بدون نمک. لیمو ترش

خیار و ماست فشارمو میاورد پایین

یا دوغ ترش محلی ک بدون نمک هس

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

عزیزم فشارش جوریه که حتما باید ببری دکتر دارو بگیره 

ولی خب نمک کلا حذف 

آب و ابلیمو 

خیار رنده شده 

ولی باز میگم باید دارد بده دکتر 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

قرص زیر زبانی بعدم ببرید دکتر حتما جاری من مامانش چند روز مداوم فشارش رو ۱۹ بود انقدر نرفتن دکتر  ریه هاشو آب گرفت شما هم نمیخوام بترسونم ولی زیر زبونی استفاده کن نیومد پایین ببر دکتر حتما

ولی خیلی بالاست ها قرصشو بده اگه زیرزبونی داره نصفشو بزار

اولین باره اینجوری شده

دو روزه اومدیم روستا برا تفریح دسترسی ب دکتر نداریم 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎