شوهرم میخواد به عنوان شغل دوم ی تاکسی بگیره و باهاش کار کنه چون وقت ازاد زیاد داره و حوصله شرکت رفتن نداره گرچه خودش نقشه کشی صنعتی خونده خانوما میشه راهنمایی کنید در مورد راننده تاکسی بودن که چطوریه و درامدش چقدره و خرج ماشین رو بزاره کنار چقدر سرماه براش میمونه
ی دهه 60بیش فعال اکثر کامتان از روی تجربه خودمه کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام پراید دوگانع سالم و بدون خرج بگیرید و اسنپ کار کنه .درآمدش خوبه
و اینکه چون بیشتر سوخته گاز یه پوئن مثبت حساب میشه .
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
اتفاقا فامیل ما یه مدت اسنپ میرفت .میگفت انقد وه در آمدش خوبه دوس دارم از کارم بیام بیرون و کلا اسنپ برم
عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴ هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۵به امید روزهای روشن برای هممونخودت معجزه زندگی خودت باش محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار