2777
2789

سلام من از فروردین جدی شروع کردم به درس خوندن ولی الآن احساس می کنم مسیر رو اشتباه رفتم .... مشکل اصلیم برنامه ریزی ، نمی دونم چطوری بین نهایی و کنکوری خوندن تعادل برقرار کنم 

کنکوری ها میشه بگید چطوری درس می خونید ؟

منظورم اینه بگید مثلا درسا رو به چه ترتیبی می خونید مثلا هر روز زیست می خونید یا یه روز درمیان ؟

و اگه پیشنهاد یا تجربه ای برای این یه ماه تا نهایی دارید میشه بگید 

ممنونم❤️

داداش من دیگه دیدم نمیتونم بیخیال شدم میرم دانشگاه آزاد اگه شهرستانم قبول بشم نمیتونم برم بخاطر دوری ...

دوازدهمی یا پشت کنکوری؟

امسال ۵۰ درصد تاثیر معدله ، تاثیرش کم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک آخرتو خوندم ... منم مثل تو عاشق گرافیک بودم و هستم ولی بنا به دلایلی اومدم تجربی ...

مشکلت بی هدفیه رشته انسانی رشته های مختلفی داره یعنی به هیچ کدوم علاقه نداری ؟ مشاوره ،روانشناسی، حسابداری،مدیریت ها و...

در ضمن رشته تو دست کم نگیر 

حداقل به خاطر خوشحالی مامانت بی خیال نشو

به نظرم این مدت برو کتابخونه و حسابی درس بخون تا دولتی شهر خودت قبول شی 

معدل هم دست کم نگیر 

ببخشید زیاد شد 

چون پارسال خودمم مشکل بی هدفی داشتم خواستم کمک کرده باشم🌱

تاپیک آخرتو خوندم ... منم مثل تو عاشق گرافیک بودم و هستم ولی بنا به دلایلی اومدم تجربی ... ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنماییت دارم 

ولی من اصلا نه به انسانی نه شاخه هایی ک داره علاقه دارم قبول شدن زبان اونم دانشگاه تهران خیلی سخته به خصوص‌برای من که سطحم متوسطه 

زبانم ک معدل اصلا انگار هیچ تاثیری روش نداره 

ولی امیدوارم برای تیر بتونم بهتر باشم🙂

خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنماییت دارم  ولی من اصلا نه به انسانی نه شاخه هایی ک داره علاقه دارم ...

خواهش می کنم

فکر کنم تعداد داوطلبان زبان کمتر باشه و خب اگه تلاش کنی قطعا میرسی 🌸

یه روز کتاب درسی بخون. روز بعد درسنامه و روز سوم تست بزن. حواست باشه همون روزی که میخونی تست نزنی چون اونموقع همش یادته و فکر میکنی بلدی که داری درست جواب میدی. باید یک روز بعد از خوندن باشه که اشکالات قشنگ پیدا بشه

سعی کن تنوع داشته باشی و هرروز همه درسارو بزاری برای خودت ولی خب با تایم کم. تست و مرور خیلی مهمه تست که میزنی باید بعدش مرور کنی

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

سلام عزیزم من دندتن پزشکی میخونم و ۴۰۲قبول شدم

ببین اینکه از عید شروع کردی و‌جدی خوندی خوبه و اینکه گفتی هر روز زیست میخوندین با نه به نظرم خوبه که هر روز بخونی ولی بازم بستگی به بذنامت داره من خودم به روزایی پیش میومد که درسای مختلف میخوندم یه روزایی ممکن بود مثلا بشینمو یه فصل شیمی وجمع کنم خصوصا توی دوران جمع بندی این اتفاق خیلی می افته 

برای معدلم به نظرم خرداد ماهو کامل بذار براش و فقط تشریحی بخون و با توجه به سخت شدن سوال به نظرم الان تستی هم کار کن تو ماه اردیبهشت رها نکن تستی خوندنو چون من توی فیزیک نهایی پارسال به وضوح دیدم سوالایی که مشابه کتاب تست بودن ولی فقط چهار گزینه انگار نداشت و باید. راه حل مبنوشتی

نمیدونم از کسی بپرس ک تجربه داره ولی بنظرم فعلا برای کنکور بخون توی فرجه ها برای نهایی بخون

نهایی خیلی مفهومی شده و به غیر از فرجه ها باید براش وقت گذاشت ، ممنون از نظرتون❤️

سلام عزیزم من دندتن پزشکی میخونم و ۴۰۲قبول شدم ببین اینکه از عید شروع کردی و‌جدی خوندی خوبه و اینکه ...

ببخشید عزیزم میشه در مورد استرسم بگی؟

من به شدت استرسی هستم ... شما برای غلبه بر استرس یا کنترلش چیکار می کردی؟