2777
2789
عنوان

دندانپزشکی چین کسی هست اقدام کنه؟

515 بازدید | 8 پست

لطفا اگه هستید بگید

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترکیه رو دوتا از پسرخااه هام رفتن راضی ان

ارزش خیلی نوسان داره

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

کلی ایرانی هست که میرن 

برای اقدامشم از یکی از مراکز معتبر کمک بگیری خوبه ،من پزشکیشو درخواست کرده بودم ،تا خواستم مدرکمو آماده کنم ،اینجا همه چیز‌اوکی شد و نرفتم ...

فقط اینکه در این حد میدونم بهتره قبل از اینکه بری چینی رو شروع کنی و راحت باشی 

نمیدونم دندونم مثل پزشکیه ولی تا چینیتو به سطح خوب نمیرسوندی میدونم اجازه نمیدادن تو پزشکی دست به بیمار بزنه دانشجو 

You're all the things I've got to remember

کلی ایرانی هست که میرن  برای اقدامشم از یکی از مراکز معتبر کمک بگیری خوبه ،من پزشکیشو درخواست ...

اره می دونم داداش خودم پزشکی روسیه است الان سال سومشه

اما خودم میرم چین چون ارزون تره