2777
2789
عنوان

دستگاه لیزردکا

117 بازدید | 12 پست

این دستگاخوبه ب نظرتون باتیتانیوم رفتم بعدگفتم بخاطرنزدیک بودن ب محل زندگیم برم کندلااماوقتی رفتم کلینیک دستگاش دکابودکسی تجربه داره ک چجوریاس خوبه یانه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

متوسطه لیزر مدیواستار از همه خفن تره

مدیواستارنمیدونم هس یانه اماکندلاهس گفتم ایندفه عوضش کنم اگ خوب نیس میخام واقعانتیجه بگیرم 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکا ما رفتیم خوب بود از کندلا جدید تره 

تعریف کندلاروخیلی شنیدم امادکارونشنیده بودم تاهمین چن روزپیش ک رفتیم شماچن جلسه رفتین ک نتیجه گرفتین

من که هر لیزری میرم جواب نمیگیرم

چرا

تعریف کندلاروخیلی شنیدم امادکارونشنیده بودم تاهمین چن روزپیش ک رفتیم شماچن جلسه رفتین ک نتیجه گرفتین

من خودم کندلا رفتم خیلی خوب نتیجه گرفتم 

مامانم دکا بود بیشتر از من نتیجه گرفت اصلا جلسه اولش هم حتی عالی بود من کندلا رو حداقل ۶ جلسه رفتم تا یه چیزایی مشخص شد 

بعد خواهرم کندلا رفت اصلا نتیجه نگرفت الان تو شارژه ولی انگار نه انگار ک لیزر رفته 

بستگی داره بدنت چطور جواب میده ولی نمیدونم چرا حسم ب رولی ها خوب نیست اما کندلا و دکا ب نظرم بهترینن 

من خودم کندلا رفتم خیلی خوب نتیجه گرفتم  مامانم دکا بود بیشتر از من نتیجه گرفت اصلا جلسه اولش ...

من تیتانیوم رفتم 8جلسه نتیجه زیادی نداشت بعدعوضش کردم راهشم دوربود،دکاهزینش بیشتره امامیخام فق نتیجه بده دکتره گف کم مویی 

من تیتانیوم رفتم 8جلسه نتیجه زیادی نداشت بعدعوضش کردم راهشم دوربود،دکاهزینش بیشتره امامیخام فق نتیجه ...

تیتانیوم رولیه

من خودم سمت رولی ها نمیرم ب نظرم خوب نیستن 

ولی کندلا و دکا رو با خیال راحت میریم 

با این وجود خواهرم باز خیلی نتیجه نگرفت دیگ بستگی ب هورمون های بدنت داره 

تیتانیوم رولیه من خودم سمت رولی ها نمیرم ب نظرم خوب نیستن  ولی کندلا و دکا رو با خیال راحت می ...

اره چون سلفون میکشن سری جدانداره

هم از این نظر هم اینک تا جایی ک دیدم جواب دهی خوبی برای اکثرا نداشته 

درسته خیلی ضعیفه دسگاش