2777
2789
عنوان

کی میتونم بچموازشیربگیرم

112 بازدید | 16 پست

پسرم ی ماهه دیگ میشه دوسالش 

شیرخشک میخوره

مشکل اینجاست پسرم فقط انگشت شستشو میخوره 

شباپامیشم میبینم میخوره تاشیردرست میکنم میدم میخوره بدمیخابه

توروخدا چیکارش کنم هم انگشتاشو نخوره هم کی ازشیربگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ازانگظت خوردنش بدم میاد نمی‌دونم چیکارش کنم

عزیزم میشه هروقت اومدی جواب این سالم بذی؟ بگی باغمون چه ماهی فروش میره؟ بنظرت چه ماهی امسال بارداز میشم؟شوهرم راضی میشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم میشه هروقت اومدی جواب این سالم بذی؟ بگی باغمون چه ماهی فروش میره؟ بنظرت چه ماهی امسال بارداز م ...

باغتون احتمال کم ب فروش بره ولی ن صددرصدها

واسه بچه بایدصب کنی اونم خیلی

باغتون احتمال کم ب فروش بره ولی ن صددرصدها واسه بچه بایدصب کنی اونم خیلی

یعنی خیلی کم مونده فروش بره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.