2777
2789
عنوان

کیا بچهاشون شب ادراری دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 34 پست
اره دست خودش نیست پسر منم دقیقا همینو میگفت.یه سری با طب سنتی صحبت کردم گفت طبعش سرده گرمیجات بده بخ ...

چی بدم گرمیجات ؟؟عاشق  خیاره و‌کیوی بستنیه طعبش سرده مشخصه ولی بچس نمیفهمه میگم نخور بدتر میخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا من امیدوارم بره مهد درس شه مای بی عفونت میاره برا دهترا پسر بود اوکی بود ولی دخترا حساسن سریع ...

مای بیبی نپوشون کهنه و لاستیک قدیمی ها هستن از اونا پوشون ولی انشاالله درست میشه عزیزم

ببین ب چی حساسه

خواهرزاده من بستنی و شیر خوردنی اینجور میشه

چی بدم گرمیجات ؟؟عاشق  خیاره و‌کیوی بستنیه طعبش سرده مشخصه ولی بچس نمیفهمه میگم نخور بدتر میخور ...

ارده.شیره انگور.عسل.بعدبرنج چنتا خرمابخوره.شیرعسل.نخوداب بادارچین یه سری ازینا بهم گفت اما سخته اصلا مگه حرف گوش میکنن میگم که تا ۱۲سالگی  هر روز کارم شده بود شستن پتو ملافه 

ارده.شیره انگور.عسل.بعدبرنج چنتا خرمابخوره.شیرعسل.نخوداب بادارچین یه سری ازینا بهم گفت اما سخته اصلا ...

منم الان اوضام ابیته پتو تشک میشورم حالا تابستونم فرت فرت فرش میشورم