2777
2789
عنوان

بارداری

206 بازدید | 20 پست

دو هفته از استراحت مطلق گذشت

الان میتونم دیگه کارای خونه رو انجام بدم مثلا خونه رو بشورم و دیوارارو تمیز کنم ولی همشون با استراحت و یواش چون خونه خیلی.....😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم الان استراحت نسبی هستم تا غربالگری ببخشید بعداز ۱۲ هفته و غربالگری اول خطر سقط از بین میره ...

نمیدونم بخدا خودم الان ۸ هفتم هست من چون لکه بینی داشتم دکتر گفت ۲هفته استراحت مطلقی 

نمیدونم بخدا خودم الان ۸ هفتم هست من چون لکه بینی داشتم دکتر گفت ۲هفته استراحت مطلقی 

در حد دستشویی و بلند شی اشپزخانه بری که کامل نخوابیده باشی که اونم خطر داره

بذار تا ۱۲ هفته تموم بشه 

منم ده هفته و شش روزم

صد در صد بچه ولی میگم دو هفته از استراحت‌مطلقم گذشته مشکلی نداره؟

درسته که استراحت مطلق تموم شده اما نباید پاشی شروع کنی کار کردن که  کارای خیلی کوچیک مثلا بشین سبزی پاک کن یا تخم مرغ درست کن مثلا 

نه اینکه پاشی خونه بشوری کارای سنگین یه ۹ماه صبر کن کارای سنگین نکن فقط به فکر خودت و بچت باش نه خونه به هم ریختگیاش و... کار بکن اما کار خیلی سبک 

درسته که استراحت مطلق تموم شده اما نباید پاشی شروع کنی کار کردن که  کارای خیلی کوچیک مثلا بشین ...

بخدا خیلی دوستدارم بفکر باشم اما کار خونه مونده خیلی داره انباشته میشه هرکی بیاد چی میگه فکز میکنه تنبل هستم 

بخدا خیلی دوستدارم بفکر باشم اما کار خونه مونده خیلی داره انباشته میشه هرکی بیاد چی میگه فکز میکنه ت ...

بگو هرچی میخواهد فکر کنه هر کی اومد هنوز داخل نیومده یریع بگو دکتر بهم استراحت داده نمیتونم کار کنم به زور به غذا میپزم دکتر همونم گفته زیاد انجام نده فلان و بسمان اونم اگر دوست داشته باشه پامیشه یکم کمک میکنه تو کارا تمیز میکنه اونم پا نشو فقط بگو مرسی ببخشیدا دکتر گفته وگرنه من خودم خیلی اذیتم از خونه بیخیال بچت مهم تره اگر فردا روزی اتفاقی بیفته همون مردم میشینن میگن این نمیتونه بچه بیاره فلانه بسمانه

استراحت زیاد هم در بارداری خطرناکه گردش خون باید تنظیم باشه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی