2777
2789
عنوان

به نظرتون نیاز دارم

162 بازدید | 32 پست

میخوام ماشین ظرفشویی بخرم اما جاشو ندارم که باید گازمو عوض کنم صفحه ای بخرم،یکمم کابینت کاری نیازه برا صفحه گاز ،الان دودل شدم چون قیمت شویندش هم به صرفه نیست به نظرتون بخرم به درد بخوره یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهمونیای شلوغ میگیری بالای ۷.۸ نفر خب بگیر من دارم برای روز مره استفاده ممیکنم مهمون بیاد استفاده میکنم 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

به نظرم چیز خیلی لازم نیس تازه باید همه ته مونده هارو جدا کنی و تفکیک تقسیم یعد بزاری داخلش 

زحمتت دوبرابر میشه 

میگی جاشو هم نداری 

بدتر برا خودت زحمت درست نکن

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
۴ نفریم 

ببین اگه از اونایی که بعد غذا ظرفا رو نمیشوری میزاری بیشتر شد میشوری خب بدردت میخوره...ولی کلا اگه هزینه قرص و...براتون زیاده واسه خانواده پرجمعیت یا وقتی مهمون میاد بیشتر صرفه داره

شوینده چی استفاده میکنی

ازین قرصا استفاده میکنم برندشو یادم نیست ولی خیلی خوبه کلا قرص از مایع و ژل بهتره

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️