2777
2789
عنوان

کیا بچه متولد ۹۸ دارن بیاین

197 بازدید | 9 پست

بچه ها پسرم متولد اردیبهشت ۹۸. من نه بهداشت میبرمش نه میدونم کی باید بره پیش دبستانی کلا هییییچی نمیدونم .چکارکنم کیا میدونن بیاین راهنمایی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج سالشه یعنی باید از مهر ماه بره پیش دبستانی فکر کنم چون نیمه اوله ۶ سالگی باید بره کلاس اول

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

مهر باید بره پیش دبستانی دیگه

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

پسر منم فروردین ۹۸ بهداشت که نیاز نیست ببری

فقط پارسال و امسال باید برای سنجش چشم و گوش میبردی

مهر امسال میرن پیش

ثبت نام پیش دبستانی فکر کنم اردیبهشت و خرداد باشه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پسر منم دی ۹۷ از آخرین واکسنش اصلا بهداشت نبردم 

ولی چشم پزشکی بردم بینایی سنجی 

امسال میره پیش دبستانی سال دیگه برای ثبت نام کلاس اول باید ببرم بهداشت واکسن بزنه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
پسرمن متولدآبان ۹۷ هست  الان کلاس اوله

کلاس اول ؟

چطور ینی مگه ثبت نام می کنن؟

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
پسر منم فروردین ۹۸ بهداشت که نیاز نیست ببری فقط پارسال و امسال باید برای سنجش چشم و گوش میبردی مهر ...

ممنون عزیزم. پارسال سنجش زنگ زدن بردم امسال هنوز زنگ نزدن. خوب شد گفتی پیش دبستانی اردیبهشت خرداده من فکر میکردم مهره

ممنون عزیزم. پارسال سنجش زنگ زدن بردم امسال هنوز زنگ نزدن. خوب شد گفتی پیش دبستانی اردیبهشت خرداده م ...

امسالم ببر من قبل عید بردم

خواهش میکنم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️