2777
2789

چجوریع‌ این قرصا ؟

من دلم نمی‌خواد بعد استفاده شون همش گیج باشم و خوابم بیاد کلا بگید حالتون چطوره بعد استفاده شون تغییری هم می‌کنه ادم؟

ضد افسردگی بعد چند هفته تاثیرش شروع میشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر میکنی و حالت بهتر میشه ، اوایلش،  شاید یک ماه اول تا عادت کنی به قرصها یکم بی‌ حالی و  افکار بد شاید داشته باشی ، در کل قرص مشکلی و حل نمیکنه صدرصد،  در کنارش باید تراپی هم بری ریشه ای حل بشه .

من قرص میخورم چندساله اما همچنان درگیرم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من برای اضطراب میخورم ولی همون داروی افسردگیه

ببین اینی که من میخورم اینجوریه که دوزی که الان میخورم خواب آلودگی نداره ولی خوب اثرش هم صد در صد نیست. یعنی یه وقتهایی باز اضطرابم یهویی زیاد میشه

اگه بخوام کامل اثر کنه باید دوز یکم بالاتر بخورم که اون برام خواب آلودگی میاره

در نتیجه روی همین دوز پایین موندم

البته اینطوری که دکتر میگه این داروها اثرش روی بدن هر کسی متفاوته

الان میان میگن نخور فلان اینا متوجه نیستن که بعضیا فقط و فقطط با دارو حالشون بهتر میشه من مامانم دو سال آخر عمرش دارو اعصاب خورد واقعا خیلی بهتر شده بود اون گیجی خواب آلودگی بعد مدتی خوب میشه

الان میان میگن نخور فلان اینا متوجه نیستن که بعضیا فقط و فقطط با دارو حالشون بهتر میشه من مامانم دو ...

آره من خیلی افکار منفی دارم اذیتم می‌کنه عصبیم دوتام بچه دارم دلم برای اونا میسوزه

اوایلش چجوریع‌ بدن ادمو بهم میریزه؟

اوایل ممکنه یکم حس بی قراری و آشفتگی کنی ، ب مرور این حس کمتر میشه .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آره من خیلی افکار منفی دارم اذیتم می‌کنه عصبیم دوتام بچه دارم دلم برای اونا میسوزه

منم افکار منفی دارم ..تا دارو می‌خوردم مقداری بهتر بودم 

الان ک دارو نمی‌خورم باز برگشت ..

دارو این اواخر معده ام هم اذیت کرد