2777
2789
عنوان

قصد شوهرم چیه هم با منه هم با اون یعنی کدوممونو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 191 پست
بی رگن خانواده دختره اصلا مهم نیس

پدر شوهرت

بهترین کار اینه تعقیبش کمی و جایی ک میدونی باهم میرن و رابطه دارن با پلیس بری حکم شلاق داره و دلیل برا طلاق و گرفتن مهریه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که جایی نداری بری و نمیتونی خودت به بیخیالی بزنی یا به خانواده اش بگو

یا کامل منطقی بشین باهاش حرف بزن تکلیف مشخص کن

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
پدر شوهرت بهترین کار اینه تعقیبش کمی و جایی ک میدونی باهم میرن و رابطه دارن با پلیس بری حکم شلاق دا ...

مهریه میخام چیکار وقتی بچه هامو نبینم 

دیشب ب پسرم گفتم میخام برم بچم کلی گریه کرد کاش  لال میشدم نمیگفتم

میترسم روش باز شه بره عقدش کنه

عقد بدون رضایت تو امکان پذیر نیس

خودت بزن به سلیطه بازی برو اونحا که دختره درس میخونه آبروش ببر

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
مهریه میخام چیکار وقتی بچه هامو نبینم  دیشب ب پسرم گفتم میخام برم بچم کلی گریه کرد کاش  ل ...

بچه هاتم بردار ببر مطمئن باش شوهرت ب خاطر عشقش بچه هاتم ول میکنه خیالت تخت

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
مهریه میخام چیکار وقتی بچه هامو نبینم  دیشب ب پسرم گفتم میخام برم بچم کلی گریه کرد کاش  ل ...

شوهرت بابد نفقه بده ب شما و بچه ها چرا هرکی یچیز میگ قبول نمیکنی برو تاپیکاتو نگاه کن همه فکرو خیالت شده اون زنیکه ،خودتو داری بدبخت میکنی حواست نیس

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)