2777
2789

حالا نمیدونم کاریش دارم یا خودش صدا میده دیشب تا صبحم بیدار بودم🤌🏻 

اینقد سر صدا کرد از خواب ۱۰ بار پریدم سر درد شدمممم 

بابا توروخدا رعایت کنید وقتی پت میارین فکر حال همسایه ها هم باشید 

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شعور داشتن افریده خدا رو نمیووردن تو یه وجب جا زندانیش کنن

خدا فهم بده به هممون

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اگه همیشه صدا می‌کنه حق داره ولی اگر فقط بعضی وقتها هست لطفاً بهشون حق بدید شاید ترسیده یا مریض شده

ن کاریشون ندارم 

ولی خب کلا زشته اصلا ادمی هم نیستن اهل دعوا باشم حتی الان ب رو خودشونم نمیارم

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
اگه شعور داشتن افریده خدا رو نمیووردن تو یه وجب جا زندانیش کنن خدا فهم بده به هممون

دلم براش سوخت معلوم نیست چشا سگ بدبخت

ن کاریشون ندارم  ولی خب کلا زشته اصلا ادمی هم نیستن اهل دعوا باشم حتی الان ب رو خودشونم نمیارم

😊مرسی که مهربونی

من الان چند ماهه یه سگ بی پناه رو آوردم خونه

قبلا شرایط بدی داشته و ترس زیادی داره

بعضی وقتا خواب بد میبینه و تو خواب صدا می‌کنه ، باید بیدارش کنیم ، بهش آب بدیم و بگیم خواب دیده تا دوباره بخوابه

ولی در طول شبانه روز صدای دیگه ای نداره

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
دلم براش سوخت معلوم نیست چشا سگ بدبخت

چند وقت قبل توی دیوار اگهی قلاده ضد پارس سگ دیدم و شاخ در اوردم

میبندن به سگ اگه پارس کرد شوک بهش میده تا دیکه پارس نکنه !!!

بعضیها روی شمر و حرمله و خولی رو سفید کردن

براش نوشتم انسانیت ادمیت رحم و مروت کجاست

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم