2777
2789

دوستان چند وقته ذهنم رو درگیر کرده موضوعی اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

من یه گوشی سامسونگ s23 اولترا یکی از آشناها از خارج از کشور ر برام آورد پارسال و من خریدم اونو بصورت قسطی ۴۰ تومن ماهی ۱۰ تومن تا ماه قبل

ولی این چند ماه اخیر ما یه کاری کرده بودیم که مقداری طلا بدهکار بودیم یه مقداری از طلاها مونده که بدیم 

بنظرتون گوشی رو بفروشم یه گوشی معمولیتر بگیرم مقداری از طلاها بگیریم یا ممکنه پشیمون بشم خیلی گوشی باز نیستم ولی گوشی بد نمیتونم دست بگیرم

چون گوشی مسافرتی اومده و تک سیمکارته حدود ۴۰ / ۴۵ بیشتر برنمیدارن

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی بفروش طلا بگیر 

ممنون از راهنماییت 

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

طلا خودش سرمایس 

من بودم گوشی و می فروختم اونو می گرفتم که حداقل پس فردا ی ارزشی هم برام داشته باشه 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

طلاهای مردم و بده چون مثل بختک نیفته روت آرامشت و میگیره

اره خیلی بده آرامش رو ازم گرفته خیلی بده

فکر میکردم زودتر میتونم پس بدم

نصف طلاهات و بگیر و ی گوشی معمولی درحد۱۵تومن بخر**

ممنون از راهنماییت عزیزم

طلا خودش سرمایس  من بودم گوشی و می فروختم اونو می گرفتم که حداقل پس فردا ی ارزشی هم برام داشته ...

ممنون عزیزم البته طلا رو باید بابت قرض بدم

دلیلت چیه

آخه گوشیت خوبه تو الان هر گوشی معمولی هم بگیری کمتر ۱۵ نیست بعد چه معلوم خوب باشع . تو ک یه مدته از این گوشی استفاده کردی دیگه گوشی پایین تر نظر تو نمی‌گیره 

دیدی بالاخره شد🥺✨