2777
2789

آرایشی و بهداشتی چیزی که واقعا تاثیرمثبتش رو واضح دیدین چیه؟یا چه ماسک صورتی واقعا نتیجه بخشه؟ هرچیزی بلدین رو بگین.الهی که عاقبت بخیر بشین

اهل ارایشگاه رفتن نیستم.اهل عمل زیبایی ام نیستم.

ولی خیلی دلم میخاد پوستم از پژمردگی دراد،

ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوست کدر و پژمرده دلیلش از داخل بدنه. اب کافی نخوردن، نداشتن خواب شبانه منظم. ورزش نکردن. استرس داشتن و ...

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

شبا قبل از خواب گلاب اسپری کن ب صورتت تو روز هم همیشه خیار بخور و پوستش یا خودش رو بمال به صورتت،هفته ای یه بارم نشاسته و گلاب قاطی کن عین ماسک بزن ب صورتت بعد از نیم ساعت با آب سرد بشور،،تا حدامکان صورتتو با یخ ماساژ بده

پژمرده ینی چجوری؟ اول مشکلشو پیدا کن بعد اقدام کن برا حلش

شاداب نیست.مثل بادبادکی که بادش داره خالی میشه

نیاز به ابرسانی داره پوستم،چجوری اب بیافته زیر پوستم

ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.
آبرسان بزن بعدشم مرطوب کننده  ضدافتابم یادت نره

ابرسان هرمارکی میشه؟ چه وقتااستفاده کنم بهتره؟

شاداب نیست.مثل بادبادکی که بادش داره خالی میشه نیاز به ابرسانی داره پوستم،چجوری اب بیافته زیر پوستم

دهیدراتست دوستت منم همین مشکلم دارم و آبرسان خوب سیمپل و اوردینریرشنیدم اما خودم هنوز استفاده نکردم دارم دنبال آبرسان خوب میگردم

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
عسل روزانه ورزش خواب زیاد استرس کم

قندخونم بالاست

استرسمم زیاده

پوست کدر و پژمرده دلیلش از داخل بدنه. اب کافی نخوردن، نداشتن خواب شبانه منظم. ورزش نکردن. استرس داشت ...

اینارودارم به علاوه اینکه مریضم هستم