2777
2789
عنوان

همه ی کاروزندگیم شده

97 بازدید | 6 پست

من یه زن مطلقه هستم بادوتادختربچه ۵ساله و۳ساله..بایه آقایی دوماهه دوستم هموچندبارهم دیدیم حقیقتش خیلی مردخوبیه باهام مهربونه...ولی من بخاطرش اززندگیم زدم بچه داری که رفته کنار..بچه هامیرن خونه پدرم..منم چسبیدم همین گوشی وخودم خسته شدم احساس میکنم درحقه بچه هام کوتاهی میکنم حتی بادوست پسرمم خیلی گیرمیدم دلم میخوادهمیشه زنگبزن وپیام بده...توروخدابگین من چیکارکنم به زندگی برگردم وبااین بنده خداهم انقدگیرندم......

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
چند ساله جدا شدی کاش نمیذاشتی بیاد تو زندگیت 

دوساله..خیلی سعی کردم نزارم کسی بیادتوزندگیم اماافسردگی گرفته بودم اصلانمیخندیدم تااینکه بااین آقاآشناشدم افسردگی خوبشده ولی احساس میکنم خیلی حساس شدم وزندگیمویادکردم

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوساله..خیلی سعی کردم نزارم کسی بیادتوزندگیم اماافسردگی گرفته بودم اصلانمیخندیدم تااینکه بااین آقاآش ...

برای درمان افسردگیت باید روان پزشک میرفتی من دارم جدا میشم رفتم روان پزشک بهم دارو داد و گفت به هیچ عنوان نذار مردی بیاد تو زندگیت فقط فکر بچه هات باش

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
برای درمان افسردگیت باید روان پزشک میرفتی من دارم جدا میشم رفتم روان پزشک بهم دارو داد و گفت به هیچ ...

نمیشه خواهر..من دوسال بیشترنتونستم مردازناروباحرفاشون آروم میکنن بغلشون آرومت میکنه من حتی باهاش رابطه هم دارم..میخوای خودت وپیرکنی واسه بچه هات بگی نگی پیرمیشی پس بزاریکم جوونی کنی اینروزابرنمیگرده بچه هامیرن سرزندگیشون..من فقط زیادی بچه هام ونادیده گرفتم ازفرداجبران میکنم ایشالا..

نمیشه خواهر..من دوسال بیشترنتونستم مردازناروباحرفاشون آروم میکنن بغلشون آرومت میکنه من حتی باهاش راب ...

امیدوارم حالت باهش بهتر بشه یه جدایی دیگه رو تحمل نکنی

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
امیدوارم حالت باهش بهتر بشه یه جدایی دیگه رو تحمل نکنی

امیدارم....ولی نمیخوام دیگه ازجدایی بترسم ترس وقتیه که ببینم ازقصه پیرشدم...باشه ابجی سرت ودردنیارم تومثله دوساله پیش من هستی یروزی بحرفایه میرسی..شب بخیر