بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک دعانویس گفت عروس نمیشی نمیشی وقتی هم میشی انقدر جاه و منزلت پیدا میکنی ک نگو اولشو راست گفت ولی جاه و منزلتش ن🤣🤣🤣یعنی دیر عروس شدم ولی جاه ماه پیا نکردم همون دو قرون حقوقمم میره پای قسط🤣🤣
میدونم خدا نیست ولی پیش اومده بود برای آشناها که حرفی رو زده بود درست دراومد بود برای بعضیا هم نه
خوب جذبش کرده. من به ف. ال دارم. خیلی معتبره خیلی خیلیها یعنی اینجا یه نفر باردار نمیشد من براش گرفتم بهش گفتم باردار میشی بهم پیام داد همه جوابم کردن از کجا میگی ولی بعد یه سوال تو اون یکی کاربری پیام داد حامله شدم...ولی این فرق داره با بقیه میدونی فرقش چیه . باید سر نماز باشه بدنت پاک باشه. اگه خواستی برات هفته بعد میگیرم. اونایی که با قهوه میگیرن با کارت میگیرن من اصلا اعتمادی بهش ندارم. سعی کن جذبش نکنی اصلا
کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن. https://harfeto.timefriend.net/17280721063689