2777
2789
عنوان

شبی که خود کشی کرد به من گفت

699 بازدید | 36 پست

دوستم ،شب بله برونش بود ما کلی شیرینی خوردیم کلی خندیدم شام قرمه سبزی داشتیم ،همه چی خوب بود ،خواستگار داشت ،فردا بله برون عقدش بود،ولی اون یکی دیگه رو دوست داشت خانوادش راضی نبودن چون مذهبشون با هم فرق داشت،پسره چند بار اومد خواستگاری اینا قبول نکردن،اخر که اینا قبول کردن دایی پسره مرد ا تا چهل روز خبری ازشون نشد باز خانواده دختره زدن زیرش گفتن حالا که بعد جواب ما چهل روز غیب شدین ما بهتون دختر نمیدیم،برای دختره خواستگار اومد یه فامیل نزدیک نزدیک ولی از یه شهر دیگه و داستان عشقو عاشقی اینا رو نمیدونست تو شهر ما همه از جریان اینا خبر داشتن،بله برون انجام شد فردا قرار بود برن برا عقد ،ولی شبش وقتی داشتم میرفتم خونه بهم گفت عروسی رو براتون عزا میکنم ،من احمق من بی شعور من خاک بر سر به کسی نگفتم به مادرش نگفتم که حواسش بهش باشه من فقط ۱۶سالم بود من تا حالا اسم خود کشی رو هم نشنیده بودم،این همیشه عذابم میده که به کسی نگفتم ۱۸سال میگذره ولی من هنوز گاهی دلم براش تنگ میشه

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدارحمتش کنه .

اقای تعمیرکار سرکوچه، با اون چشای نافذ،هی با خودم میگفتم این لنتی ام ک ما روش کراشیم هیچ وقت مغازه اش باز نیس.اخر ی بار ب هوای ماشین ازت پرسیدم، گفتی داریم ساختمون میسازیم ،سر اونم ...چقدم مهربون گفتی🥹 .کوفتت شه خو بساز و بیا در مغازه نمیگی ی موقه یکی روت کراشه دلش تنگ میشه ؟😭

واقعا خودکشی برای یه پسر احمقانه س

خدارحمتش کنه خیلی کم سن بوده

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

عزیزم خدا رحمتش کنه 

ما تو فامیلمون یکی بود ولی دختره نمیزاشت پسره بهش دست بزنه میگفت راضی نیست تو نامحرمی جلوش روسری می‌پوشید 

آخر پسره خسته شد طلاق گرفتن 

الان با یکی ازدواج کرده دو تا هم بچه داره