2777
2789
عنوان

خانما توروخدا یه لحظه بیاید

119 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقت شما بخیر،

من چند روز دیگه زایمانمه به امیدخدا،شهر خودمون زایمان سزارین قبول نمیکنن و به این خاطر باید بریم تهران که حدود ۴ساعت راهه.من اراک هستم،

الان کاملا آشفته ام و سردرگم توروخدا کسایی که تجربه زایمان دارید بگید زایمان طبیعی بهتره یا سزارین؟طبیعی از افتادگی رحم و مشکلات که ممکنه خدا نکرده برا جنین ایجاد بشه و بدشکل شدن ناحیه تناسلی ودرد زیاد و..میترسم و سزارین هم که میگن بعدش درد داری تا مدتها و اثر دارو بی حسی میمونه و برای بچه سوم و.. دچار مشکل میشی و..

کسایی هم که از شهرستان رفتن تهران برای سزارین اختیاری هم لطفا کمکم کنید؟ایا راضی بودید؟دکترتون کی بود و کدوم بیمارستان بودین

توروخدا کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش اذیت نشدین؟

اصلا و ابدا زایمان اولم فقط لحظه ای که برای اولین بار بعد عمل پاشدم راه برم باید کمک میگرفتم و درد داشت کمی که قابل تحمل بود ولی بعدش اصلا مشکلی نداشتم،زایمان دومم که اصصصصلا مشکلی نداشتم و همه کارهای خودمو دخترمو خودم انحام میدادم

طبیعی خیلی از سزارین بهتره خیلی من یک بار زایمان کردم 

یه چیز میگم بهت  از ازل تا ب الان از همون اول اول تمااااام آدما طبیعی ب دنیا می اومدند خوب؟ پس چیز وحشت ناکی نیست جوری ک دارن از سزارین تبلیغ میکنن هم اونجوری نیست تمام اطرافیان من با این که چندین ساله از سزارینشون رد شده هنوز کمر درد و خیلی دردی دیگه دارن  اما طبیعی فقط چند ساعته اگه دکتر و پرستار و ماما کنارت باشه هیچ اتفاق بدی نمی افته سزارین برای مواقع اضطراری هستش مثلا بچه نمی‌چرخد مثلا مادر مریضه یا..... پس نترس همین ک بچه دنیا بیاد تمام دردات تموم میشه طبیعی خیلی خوبه هر دو درد رو دارن خوب؟ اما طبیعی فوقش یه شبه .

اما سزارین تمومی نداره درد سوند رو باید بچشی درد زخم و جراحی ک حتی راحت نمیتونی بخندی سرفه کنی حتی این جور چیزاش هم هست بچت ب زور میتونی بقل بگیری ولی واژنت مثلا مثل قبله  در زایمان طبیعی اگه خیلی گشاد بشی ک نمیشی میتونی خیلی راحت بعد چند سال بری و ترمیم کنی بدنت رو 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

در کل بسپار ب خدا انشالله هر کدام ک انجام شد برای شما راحت باشهبرای نی نی تو دلم دعا کن سلامت باشه عزیزم

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
طبیعی خیلی از سزارین بهتره خیلی من یک بار زایمان کردم  یه چیز میگم بهت  از ازل تا ب الان ...

اگر صدمه به بچه وارد بشه،افتادگی رحم بگیره آدم و...بازم بنظرتون طبیعی خوبه؟طبیعی برای یسری ها که لگن مناسب دارن و شرایطشون اوکی هست بنظرم خوبه نه برای همه.ولی بااین همه بازم نمی‌دونم چی بهترینه . خسته شدم از فکر درمورد نوع زایمان

در کل بسپار ب خدا انشالله هر کدام ک انجام شد برای شما راحت باشهبرای نی نی تو دلم دعا کن سلامت باشه ع ...

چشم عزیزم حتما،انشاالله که صحیح وسلامت باشه و بسلامت هم بدنیا بیاد

اگر صدمه به بچه وارد بشه،افتادگی رحم بگیره آدم و...بازم بنظرتون طبیعی خوبه؟طبیعی برای یسری ها که لگن ...

قدیم ۱۵ تا ۱۵ تا میاوردن همه افتادگی گرفتن؟ شما فوقش ۳ تا اگ بیاری 

بعدشم چیزی ک خدا بهترین راهش رو گزاشته و تمام پستانداران از همین مدل زایمان میکنن آیا میشه ک بد باشه ؟ اصلش همینه حالا اگ شما خودت دوست داری ک سزارین بشی اون فرق داره اون هم خوبه هاااا اما برای مواقع اورژانسی ن ک سالم باشی همه چیز خوب باشه بری زیر تیغ

اگر صدمه به بچه وارد بشه،افتادگی رحم بگیره آدم و...بازم بنظرتون طبیعی خوبه؟طبیعی برای یسری ها که لگن ...

قدیم ۱۵ تا ۱۵ تا میاوردن همه افتادگی گرفتن؟ شما فوقش ۳ تا اگ بیاری 

بعدشم چیزی ک خدا بهترین راهش رو گزاشته و تمام پستانداران از همین مدل زایمان میکنن آیا میشه ک بد باشه ؟ اصلش همینه حالا اگ شما خودت دوست داری ک سزارین بشی اون فرق داره اون هم خوبه هاااا اما برای مواقع اورژانسی ن ک سالم باشی همه چیز خوب باشه بری زیر تیغ فقط راهش اینه ک نترسی همین هیچکس در عصر حاضر از زایمان نمرده هر دو خوبه اگ اعتقاد داری سوره مریم رو بخون خیلی آرامش بخشه فقط ریلکس و خونسرد باش زمان همه چیز رو درست میکنه بدن با بدن متفاوته ❤