2777
2789

کدوم یکی از رفتاراتو عوض میکنی

یا وه کارایی داری که باید انجامشون بدی

فکر میکنی بیشترین کسی که از نبودت ناراحت میشه کیه؟

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

هیچی همینجوری ادامه میدم برام مهم نیست  خانواده ام ناراحت میشن مخصوصا خواهر بزرگم ولی اونم برام مهم نیست چون وقتیکه زنده ای درکت نمیکنن میزارنت تو بدترین شرایط روحی بعد مرگ اشک و آهشون احتیاج ندارم

🌃🏙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری رو میذارن کنار

مامان و بابام از نبودنم ناراحت میشن و میمد

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

سعی میکنم ارتباطم با خدا بیشتر باشه

به کسی که دوستش دارم احساسمو میگفتم بدون اینکه به عاقبتش فکر کنم چون مثلا چند ماه دیگه نیستم :))

اونی که بیشتر از همه ناراحت میشه مادرمه

ولی کاش میشد یه همچنین چیزی...

حتما هر جور شده یه کربلا مشهد میرم. این چند وقته میچسبم به راز و نیاز و روضه و گریه

وصیت ها و دِین ها و حساب کتابامو مینویسم و میگم.

قطعا همسر و خانواده و دوستانم خیلی ناراحت میشن. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.