2777
2789
عنوان

حالم بده بهش پیام دادم :)))

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 93 پست
تومنی یا من توام

ببینی چقدر با احمقیم؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا انقدر حماقت کردم خدایا اس ام اس دادم پاک هم نمیتونم کنم اخه

خب وقتی جوابتو داد جوابشو نده😑

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

چی گفتی

گفتم اوضاع چطوره؟ خواستم حالتو بپرسم 

میدونم واقعا احمق شدم یه لحظه 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
اینو بهت گفته  بعد دوباره بهش پیام دادی؟

اوهوم .... سعی کردم فراموشش کنم 

ولی چیکار کنم؟ دوسال روز و شب باهم گذروندیم 

دیشب خوابشو دیدم از وقتی پا شدم حالم بد بود نمیدونم چرا اینکارو کردم🥺

اگه اسمشو نگفتی بگو اشتباه فرستادم

گفتم:)

چی گف دیشب تو چی گفتی

اومده بود جلو درمون نشسته بود

از پنجره نگاش کردم دیدم گوشی دستشه یهو صدای پیام اومد دیدم اونه... یه ایموجی فرستاد... اخلاقشو خوب میشناسم اون میخواست من ادامه بدم پیامو و بعدش به غلط کردن بیفته..جوابشو ندادم خودش فهمید نوشت خب

اصلا جوابشو ندادم

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌