2777
2789
عنوان

دوستم...بیاینن🙂🙂

99 بازدید | 7 پست

وضع مالی‌شون خوبه ها ولی چند بار بهم گفت براش شارژ ونت بزنم دو سه تا ۵۰ تومن و ۲۰ تومنی، دیگه هم پس نداد

یا مثلا پیتزا سفارش دادیم با دوستام حساب کردم همه دونگشون دادن یه تعارف زدم نداد پولمو 🥺نفری ۲۰۰بود

فامیلیم باهم. دوتا جزوه گرفتیم شد ۱ونیم قرار شد نصف کنیم پولشو دادم گفت پول اسنپش ۵۵ تومنه چون دونگی بود ۲۵ تومنشو زدم براش

اصلابخاطر پولش نمیگم ولی حس میکنم ساده فرضم کرده😐

یا شایدم بخاطر مهربونیه خودمه توقع داره ازم 

کارم اشتباهه؟😐میدونم اشتباهه ولی خب دلم نمیاد چیزی بگم بهش

سر هرچی بگو فلانی تو بده من میزنم ب کارتت

ادمای بدحساب تنها راهشون همینه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر هرچی بگو فلانی تو بده من میزنم ب کارتت ادمای بدحساب تنها راهشون همینه

😑اصن نمیدونم شاید یادش رفته بریزه برام

ولی من خودم حتی ۵ تومنی هم قرض بگیرم پس میدم نمیدونم چرا اینجورین

آره منم صد بار حساب کردم طرف به کتف مبارک گرفته 

تروخدا اگه روشی،گفتن منو بلایک

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️