2777
2789
عنوان

رفتار خونوادم خیلی بهم برمیخوره

490 بازدید | 47 پست

من الان سالهاس جدا شدم و یه دختر ۸ ساله دارم که همه مخارجش با منه با خونوادم زندگی میکنم خونوادم دخترمو خیلی دوس دارن ولی رفتارشون از بابت مسائل مالی دلمو میشکنه.

مثلا فروردین ی دوره خودم مریض شدم بعدم دخترم دستم خالی بود نمیتونستم ببرمش دکتر پدرمم چند ساله ورشکست شده الان فقط یه حقوق بازنشستگی داره تو خونه دعوام کردن ببرش دکتر گفتم هفته بعد میبرم گیر دادن گفتن چرا نکنه دستت خالی ببر ما میدیم دخترمو بردم ازمایش و ... شد ۸۶۰ با دکتر و دارو و... شد ۱۳۰۰ وقتی میبردمش دکتر داداشم کارتشو داد بردم بچه سرم و امپول هاشو زدیم خیلی اذیت شد اومدنی براش خوراکی گرفتم بعد که حقوقمو گرفتم ۱۴۰۰ به کارت داداشم زدم گفت کم نزدی؟ گفتم نه نشست دونه به دونه پیامک بانکشو حساب کرددحتی ۵۷ تومن خوراکیشو دید ۱۳۰۰ میشد ۱۰۰ هم بیشتر زدم واقعا ناراحت شدم میدونه دست تنهام نشسته دونه به دونه حساب میکنه جلو چشمم حتی پول خوراکی بچمو... شما باشین ناراحت نمیشین؟ 

حالا ی موردم از پدرم مثال میزنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن وقت پیش داداشم میخواس برا کسی کارت ب کارت کنه تو اون کارتش کم داشت ۱تومن ازم خواس دیگه کلا نخواستم یادم رفت و اینکه هر ماه من پول یارانه خودم و دخترمو به بابام میفرستم از رو ادب که خورد و خوراکمون به عهده بابامه

بعد ۱ ماه یهو داداشم گف ۴۰۰ بدهکارم بهت گفتم چرا گف یه تومن گرفتما گفتم خب؟ گف ۶۰۰ بابا رو ندادی از اون کم کردم خیلی دلم شکست گریه کردم گفتم شاید ندارم بابام چرا باید حساب من و خودشو به داداشم بگه اون از بدهیش کم کنه؟؟؟؟

خودت نذار ریالی خرج کنن که فردا تو سر دختر بیچاره ت نزنن 

اعتماد به نفسش میاد پایین بعد برا فرار از اون شرایط فریب هرنامردی رو میخوره

من کشیدم میدونم چیه زیر منت بودن

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
ببخشید رک میگم ولی من باشم ناراحت میشم، خیلیم ناراحت میشم مثلا برادره

خب راس میگی منم دلم میشکنه بخدا زیادم زده بودم ولی گفت به حساب من ۱۵۰۰ میشد بخاطر این پرسیدم مهم نیس بلفرض ۱۰۰ کم زده بودم مگه چی میخواس بشه

خودت نذار ریالی خرج کنن که فردا تو سر دختر بیچاره ت نزنن  اعتماد به نفسش میاد پایین بعد برا فر ...

هیچوقت نمیذارم و کلی برا خونه خرج میکنم هرچی کم باشه خودم از جیب خودم میخرم ولی دلم میشکنه باهام دو دوتا میکنن بخدا من بیشتر از اونا خرج میکنم

چن وقت پیش داداشم میخواس برا کسی کارت ب کارت کنه تو اون کارتش کم داشت ۱تومن ازم خواس دیگه کلا نخواست ...

😥😥

همسر سابقت خرجی میده به بچه؟

خب راس میگی منم دلم میشکنه بخدا زیادم زده بودم ولی گفت به حساب من ۱۵۰۰ میشد بخاطر این پرسیدم مهم نیس ...

اصلا نباید می‌گرفته

خودش دستش تنگه؟

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
هیچوقت نمیذارم و کلی برا خونه خرج میکنم هرچی کم باشه خودم از جیب خودم میخرم ولی دلم میشکنه باهام دو ...

بی حساب کتاب خرج نکن

تو هم جایی خرج کردی بنویس یا بگو 

عزیزم شما هم باید دو دوتا کنی با برادرت ،تا دیگه دلت نشکنه.

چند روز پیش بیرون بودم داداشم ز زد من دستم بند گوشت سفارش دادم اومدنی از فلان جا بگیر گرفتم اصلا حرفشو نزدن