2777
2789

دکتر اشغال خبر مرگش همش دو روز مرخصی داده بخدا مریضم سرم داره میترکه صدام نمیتونم بلند کنم همش سرفه میکنم اندازه اقیانوس آبریزش بینی دارم فردا باید پاشم ۶ صبح تا ساعت ۴ بعد از ظهر تو مدرسه امتحانم دارم باید صبح زودتر پاشم واسه اون بخونم بخدا خسته شدممممم خوانوادمم فکرم یکنن فیلم بازی میکنم مریضم توروخدا یا بگید خوانواده مدرسه اینارو چیکار کنم یه یه راه حلی بدین دردم بخوابه دماغمم بی نهایت درد داره گوشام کیپه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌خواد خودتو اذیت کنی فردا اگر خانواده دیدن حالت بده و گفتن نرو که هیچی اگرم بردن وقتی مدیر ببینه ...

خوانواده که حتی میگن فیلم بازی میکنی مریضی تا مدرسه نری نمیدونم شاید فرستادنم خونه 

رفتی ؟ چی شد ؟

نرفتم خداروشکر اما مامانبزرگم الان کلی تیکه بارم میکنه برم بیرون🤦🏼‍♀️ گرفتم خوابیدم اصلا بیدار نشدم برم حالا فردا پس فردا میخواد در خونه رو قفل کنه مثلا نزاره دیگه برم 

نرفتم خداروشکر اما مامانبزرگم الان کلی تیکه بارم میکنه برم بیرون🤦🏼‍♀️ گرفتم خوابیدم اصلا بیدار نشد ...

وا یعنی چی ؟

خیلی ببخشید ولی چرا مادربزگت عقده ای هستن ؟

توهم هیچی نگو اگر درو قفل کرد نشد بری مدرسه همینو بهانه کن و بزن به سلیطه بازی تا دیگه برات شاخ و شونه نکشن

وا یعنی چی ؟ خیلی ببخشید ولی چرا مادربزگت عقده ای هستن ؟ توهم هیچی نگو اگر درو قفل کرد نشد بری مدر ...

خودمم قبلا بهش فکر کردم ولی ریسک داره بنظرم اگه دوباره اینکارو کرد همینکار میکنم دفعه قبل قفل کرده بود یه کلید اضافه رو یادش رفته بود قایم کنه با اون باز کردم رفتم بعدش فهمید چیکار کرده حالا این بار کرد منم اینکارو میکنم