2777
2789
عنوان

بارداری با تنبلی تخمدان

4500 بازدید | 98 پست

کی اقدام کنم؟میشه تا کی اقدام نکرد؟تا کی وقت دارم؟چ غلطی کنم؟اطرافیان و حتی جو سایت بهم استرس میده 

از طرفی موقعیتشو ندارم هنوز و تازه ی ساله عروسی کردم   

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

وقتی موقعیتشو‌داشتی، وزنتو کم کن و ریلکس باش ایشالا بدون دارو باردار میشی

میشه بدون دارو؟؟؟

واقعا نگرانم...

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنبلی تخمدان چیز ترسناکی نیست منم با تنبلی باردار شدم بدون دارو فقط کافیه دوسه ماه قبل اینک بخوای اقدام کنی وزنتو کم کنی ورزش کنی و سالم غذا بخوری به راحتی باردار میشی بیخودی استرس نده به خودت

انشالله میشی  ولی زوده بنظرم

میترسم از باردار نشدن 

از طرفی موقعیتشو ندارم هنوز 

الان تو ی تاپیک خوندم نوشته بود اونایی ک تنبلی داشتن زود یائسه شدن و دیر باردار شدن

عزیزم تنبلی تخمدان چیز ترسناکی نیست منم با تنبلی باردار شدم بدون دارو فقط کافیه دوسه ماه قبل اینک بخ ...

من الان این کارا رو میکنم 

ینی واقعا میشه؟

اصلاح سبک کردم ب خاطر جوش و اینا

فقط ریزش مو دارم ک‌درست نشده 

اونم فک کنم ب خاطر هورمون مردانست😞

من  خودم فقط لاغر کردم و بهش فکر نکردم و شد

خداروشکر 

خوشحالم برات

خدا برات حفظش کنه 

من قدم۱۶۰وزنم ۵۳

عزیزم تنبلی تخمدان چیز ترسناکی نیست منم با تنبلی باردار شدم بدون دارو فقط کافیه دوسه ماه قبل اینک بخ ...

ببخشید سالم غذا خوردن ینی باید لبنیات و ترشیجات و شیرینی رو حذف کنیم اخه نمیشه که

شما حذف کردید اینا رو؟

من اگه برگردم به عقب زودتر شروع میکردم به اقدام چون با تنبلی تخمدان دیرتر میشه حامله شد من هنوز حامل ...

چند وقته اقدامی؟چند سالته؟چ علائمی داری؟

ما اشناهامون یکی تنبلی داشت، بعد دوبارحامله شد بعد 7 8سال، یاسقط میشد، یاحتی به 7ماهم رسیدیه بار بچش سرهفت ماه مرد، رحم وتخمداناش ضعیف بودن،، بعد هم خودش هم شوهرش خودشونو لاغرکردن، ورزش کردن، بچه دار شد الانم یه گل پسرداره، انقد علم پیشرفت کرده ک غصه نخور

پناه میبرم از شر مشکلات به آغوش خواب😴🤎میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺