2777
2789
عنوان

بارداری با تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 4501 بازدید | 98 پست
من الان این کارا رو میکنم  ینی واقعا میشه؟ اصلاح سبک کردم ب خاطر جوش و اینا فقط ریزش مو دارم ...

خب دیگه نگران چی؟چرا نشه تنبلی قابل کنترل شدنه وقتیم کنترل کنی به راحتی باردار میشی به این چیزای منفی فکرنکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سالم غذا خوردن ینی باید لبنیات و ترشیجات و شیرینی رو حذف کنیم اخه نمیشه که شما حذف کردید این ...

نه عزیزم منظور از سالم خوردن حذف شیرینی جات و فست فودو نوشابه بود

من هم ماست هم دوغ همه اینارو میخوردم 

البته دروغ چرا گاهی فست فودو شیرینیم میخوردم امااا‌کم 

ما اشناهامون یکی تنبلی داشت، بعد دوبارحامله شد بعد 7 8سال، یاسقط میشد، یاحتی به 7ماهم رسیدیه بار بچش ...

می‌دونی چی منو میترسونه؟همه میگن علم پیشرفت کرده ولی همشون عاجزن از درمان ریزش مو

چ برسه ب بچه دار شدن 

نمی‌دونم حس میکنم از بس فک کردم دیونه شدم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خب دیگه نگران چی؟چرا نشه تنبلی قابل کنترل شدنه وقتیم کنترل کنی به راحتی باردار میشی به این چیزای منف ...

مرسی عزیزم 

چی بگم 

فک کنم اثرات تنهاییه و استرس ریزش موهام دیونه ام کرده

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

من ۳ ساله ازدواج کردیم  فهمیدم تنبلی دارم این ماه شروع کردم ب اقدام  دوست ندارم پشیمون ش ...

منظورت اینه ب خاطر تنبلی اقدام کردی؟

عزیزم تنبلی تخمدان چیز ترسناکی نیست منم با تنبلی باردار شدم بدون دارو فقط کافیه دوسه ماه قبل اینک بخ ...

تنبلی خفیف داشتی عزیزم؟ پریودات منظم بود؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤