2777
2789
عنوان

بیاید ببینید کدومشون مشکوک نیست

234 بازدید | 11 پست

قضیه ضامنه

ضامن بانک‌و وام نیست میخوام تو کاله استخدام بشم گفتن ضامن کارمند که بیاد زیر ۱۰۰ میلیون سفته رو امضا کنه بیار.

من اگهی دادم از دیوار چند نفر هستن پول میگیرن ضامن میشن ببینین کدوم بنظر امنه کدوم مشکوک

اول بگم من کلا نظرم بود چهارمیلیون بدم به هرکی ضامن شد

اما فهمیدم ظاهرا نرخش ۸ الی ۱۰ درصد از مبلغ سفته هست

یعنی سفته ۱۰۰ میلیونی اجرتش میشه ۸ الی ۱۰ میلیون

اما ینفر گفت من ۴ تومن میگیرم میام ضامن میشم 

همین، در مقابل ازم تضمینی و چیزی هم نمیخواد میاد امضا میژنه کپی مدارکشو میده فیش حقوقی و نامه کارگزینی میده و‌ پولشو میگیذه میره

یکی دیگه هست گفت ۸ تومن گفتم به قران ندارم گفت اوکی همون ۴ تومنو‌ بده الان، بقیشو ۳۰ روز دیگه که حقوقتو گرفتی ولی باید توام بهم یه سفته ۱۰۰ میلیونی بدی با کپی کارت ملی و شناسنامه و سابقه خودت که داشته باشم

الان من میگم اقا پس اون اولی چرا ار همه کمتر میگیره و هیچی هم ازم نمیخواد چون حالا خودمونیم‌ منم بودم سفته میگرفتم از طرف میگفتم‌ میترسم بیام سفته ۱۰۰ تومنی شرکتو‌ امضا کنم

در نظر داشته باشید هردو‌ گفتن میایم مدارک میدیم اونجا امضا میکنیم کار شما که تموم شد بعد پولو بدین، پولو قبل نمیگیرن

اون ۴ تومنیه پولش دقیقا بودجه ایه که دارم ولی هی میگم اخه هیچی ازم نمیخواد؟ نکنه مدارکش جعلی باشه، اما به هردو الکی گفتم مسئول شرکت اول مدارکو چک میکنن صحت داشته باشه

هردو اوکی بودن با این موضوع

هردو هم اقای بالای ۵۰ سال هستن

توروخدا نظرتونو ‌بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه بودم سفته میگرفتم بعد صامن میشدم چون شمارو ک نمیشناسم فیش حقوقی بزارم اقساط ندی پای من گیره چ ...

مگه اینکه مدارکم جعلی باشه نگران هیچی نباشم امضا بزنم و برم شمام با مدارک جعلی دستت بهم نمیرسه