من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
آره اتفاق افتاده چندين بار ولی حتی خود من که هزار بار پام پیچ خورده باز پیچ بخوره تا ام آر آی یا سيتي اسکن انجام ندم معلوم نمیشه مشکل از کجاست
ولی معمولا کش اومدن رباط مچ پا هست چون ضعیف میشه با هر بار پیچ خوردن عود میکنه .باید کفش ساق دار بپوشی
من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
اگر نمیخوای ام آر آی انجام بدی . از این مچ بند ها که شبیه گچ پا هستن بگیر از لوازم پزشکی .