2821
2789
عنوان

پام پیچ خورده تروخدا بیاید

47 بازدید | 6 پست

ازپله یه مغازه میومدم پایین بلند بود پام وپیچ خورد دقیقا پایی که ۴ماه پیش توگچ بود درد نداره ولی خشکه یخورده کجش میکنم خودبهخود میلرزه شکسته؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

عزیزم ما ام آر آی هستیم؟

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم ما ام آر آی هستیم؟

گفتم شاید براتون اتفاق افتاده باشه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گفتم شاید براتون اتفاق افتاده باشه

آره اتفاق افتاده  چندين بار  ولی حتی خود من که هزار بار پام پیچ خورده باز پیچ بخوره تا ام  آر آی یا سيتي اسکن انجام ندم معلوم نمیشه مشکل  از کجاست 

ولی معمولا کش اومدن رباط مچ پا هست چون ضعیف میشه با هر بار پیچ خوردن عود میکنه .باید کفش ساق دار بپوشی 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

آره اتفاق افتاده  چندين بار  ولی حتی خود من که هزار بار پام پیچ خورده باز پیچ بخوره تا ام ...

مرسی♥️

اگر نمیخوای ام آر آی انجام بدی . از این مچ بند ها که شبیه گچ پا هستن بگیر  از لوازم پزشکی .

اگر نمیخوای ام آر آی انجام بدی . از این مچ بند ها که شبیه گچ پا هستن بگیر  از لوازم پزشکی .

دارم اتفاقا ازقبل ام ارای نزدیکمون نیست باماشین ۴۰ دقیقه راهه اونم بیمارستان 

اگه تافردا خوب نشه باید برم 

مرسی🌹

2825
2823
2791
2779
2792