2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت خاصی نداره عزیزم  اما بعضی چیزها مث پرخوری خوردن حبوبات  هندوانه اینا بیشترش میکنه

کوزه عسل خوردم ممکنه از اون باشه؟

میگن نشانه بارداری دختر هست درسته؟

نه شبیه طالبی بهش میگیم کوزه عسل

نمیدونم این چیه عزیزم اما هندونه نفخ داره من خودمم میخورم شکمم سفت میشه حالمو بد میکنه سعی میکنم حالا که نزدیک زایمانم خیلی کم برا خنکی و جلوگیری از زردی بخورم

بزن تو اینترنت قبل اینکه هرچیزی بخوری

من قبلا اش و حلیمم میخوردم راحت اما الان هم معدم میسوزه هم شکمم سفت میکنه البته من دیگه داروهای ضد انقباض استفاده میکنم 

عزیزم یه سوال داشتم ببخشید میشه جواب بدید

جسارتا من دیدم همسرتون مشکل اسپرم داشتو ای یو ای کردین

چیکار کردین باردار شدیدهمسرتون چه دارویی خورد همسر منم مورفولوژی ۲درصد داره 

عزیزم یه سوال داشتم ببخشید میشه جواب بدید جسارتا من دیدم همسرتون مشکل اسپرم داشتو ای یو ای کردین چ ...

نه میخواستم آی یو آی کنم ولی قبل از این کار طبیعی باردار شدم دکتر دارو هم نوشت براش ولی همسرم نخورد و همکاری نکرد ولی خدا خواست و طبیعی باردار شدم

نه میخواستم آی یو آی کنم ولی قبل از این کار طبیعی باردار شدم دکتر دارو هم نوشت براش ولی همسرم نخورد ...

خداروشکر تورو خدا برا منم دعا کن باردار بشم همسر منم همکاری نمیکنه اصلا 

الانم ای یو ای کردم ولی خیلی میترسم سنمم زیاد شده .

خداروشکر تورو خدا برا منم دعا کن باردار بشم همسر منم همکاری نمیکنه اصلا  الانم ای یو ای کردم و ...

خیالت راحت طبیعی باردار میشی فقط استرس نداشته باش به خدا کلی پول دارو واسه همسرم دادم یه دونه قرص هم نخورد و طبیعی باردار شدم از ته قلبم برات دعا میکنم دامنت سبز بشه

خیالت راحت طبیعی باردار میشی فقط استرس نداشته باش به خدا کلی پول دارو واسه همسرم دادم یه دونه قرص هم ...

قربونی مهربونیت عزیزم انشا.... هر چی از خدا میخوای بهت بده

امروز روز ۵ اممه پاهام یخ شده میترسم منفی بشه با صدای اذانم گریه م میگیره تو رو خدا دعام کن.

قربونی مهربونیت عزیزم انشا.... هر چی از خدا میخوای بهت بده امروز روز ۵ اممه پاهام یخ شده میترسم منف ...

چشم الان دستم رو روی شکمم گذاشتم و از خدا خواستم یه بچه صحیح و سالم  بهت بده استرس نداشته باش منم یک سال و نیم چشم انتطار بودم حالت رو درک میکنم