2821
2789
عنوان

چین و چروک تو 16 سالگی

130 بازدید | 10 پست

سلام . 16 سالمه 3 تا خط رو پیشونیم افتاده . و اینکه خیلی جوش رو صورتم دارم 

و زیاد اب و میوه و سبزی استفاده نمیکنم . بیشتر فکرم به درس هست و استرسم خیییییییلی زیاده 

اگه استرس رو بذارم کنار و اب زیاد بخورم و سبزیجات و ویتامین c بخورم خوب میشم؟

زیادی زوده برام چین چروک 

..........................................................................................................................................

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونا چروک نیستن، بخاطر دهیدراته بودن پوسته  آبرسان بزن

ممنونم ازتون بابت پاسخگویی. ابرسان باعث جوش نمیشه؟ و اینکه چه برندی استفاده کنم بهتره؟

..........................................................................................................................................
از کم آبی پوسته، حتما اب زیاد بخور و آبرسان مرطوب کننده بزن از بین میره ، اگه نزنی عمیق تر میشه و کل ...

ممنون بابت پاسخگویی 

شما چه برندی رو توصیه میکنید؟

۱۹ساله اومده بودبوتاکس

ممیدونید اخه دلم نمیخواد کار اضافی رو پوستم انجام بدم

ممنون بابت پاسخگویی  شما چه برندی رو توصیه میکنید؟

برای سن شما از آبرسان های سنگین و‌گرون نیاز نیست استفاده کنید، من آبرسان مرطوب کننده سیمپل رو میپسندم چون نسبت به قیمتش عالیه و فوق العادس، قیمتش هم گرون نیس به نسبت

برای سن شما از آبرسان های سنگین و‌گرون نیاز نیست استفاده کنید، من آبرسان مرطوب کننده سیمپل رو میپسند ...

ممنونم :) 

ممنونم ازتون بابت پاسخگویی. ابرسان باعث جوش نمیشه؟ و اینکه چه برندی استفاده کنم بهتره؟

خواهش میکنم ،

نه آبرسان مخصوص پوست جوشدار بزن 

ببین زیاد فرقی نمیکنه فقط مهم اینه که مناسب پوستت باشه 

اگه بودجه داری آبرسان کره ای بزن

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

خواهش میکنم ، نه آبرسان مخصوص پوست جوشدار بزن  ببین زیاد فرقی نمیکنه فقط مهم اینه که مناسب پو ...

مرسی :)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز