2777
2789
عنوان

زعفران در ماه اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 28 پست

والا زندایی من یه لیوان زعفرون غلیظ خورده الان زعفرونش دوشنبه ها و چهارشنبه ها میره کلاس فوتبال 🫨🤪😅🤣

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

از اون چای کوهی چی 

چای کوهی و‌نمیدونم‌چی ترکیب داره

اویشن و‌اینا داره؟

یکبار اصلا اتفاقی نمیفته استرس بدتره بگو رعایت کن از این به بعد

من‌اول بارداریم کلی وسیله سنگین و بردم طبقه سوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الحمدلله میگه کمردرد کرده یکم  مثل پریودی

زعفران میگن ده گرمش که باهم بخوری باعث سقط میشه ن در حد یه نامه با برنج احتمالا سرپا مونده یا مشکل از جای دیگه بوده 

جان جانانم💗💕

چای کوهی و‌نمیدونم‌چی ترکیب داره اویشن و‌اینا داره؟ یکبار اصلا اتفاقی نمیفته استرس بدتره بگو رعایت ...

نه چای کوهی خودش یه گیاهه

ان شاءالله 

براش دعا کن

اللّهم عجّل لولیک الفرج

منم کل بارداریم زعفرون مقدار کم در حد تزیین برنج خوردم حتی شله زردم کمی خوردم و چیزی نشد با این مقدارا چیزی نمیشه مردم یه مثقال دم میکنن میخورن بچه سقط کنن چیزیشون نمیشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چای کوهی رو نوشته بود قاعده آور و باعث سقط

چای کوهی و گل گاوزبون هم در مقدار زیاد شاید خونریزی بیاره ولی اگه سقط به همین راحتی بود این همه ادم خودشونو به آب و آتش نمیزدن از بازار سیاه سایتوتک پیدا کنن برای سقط 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز