2777
2789

اهل بیرون رفتن و گشت و گذار نیست
تنها زندگی می کنه ولی اونجوری مشتاق نیست که تو بری پیشش(برخلاف بقیه پسرا که خونه خالی داشته باشن از فرصت استفاده می کنن همه رو میبرن خونه)
شماره ناشناس اصلا جواب نمی‌ده
اینستاگرام اینا کم میاد استوری نمیزاره هیچ کاری نمیکنه 

فضای مجازی مثل تلگرام هفته ای یکبار آنلاین میشه 

روزی یه پاکت سیگار میکشه 

اهنگای غمگین گوش میده 

همش میگه قلبم درد می‌کنه گردنم درد می‌کنه پام درد می‌کنه 

اهل بگو بخند هست ولی عصبی هم هست 

حوصله پیام بازی نداره 

همیشه تو فکره
با همچین آدمی دوست باشین فک می کنین یه دختر دیگه تو زندگیشه با فک می کنین لاشیه؟؟

کلا باهات وقت میگذرونه؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حوصلمو به زور داره برای هر چیزی باید زورش میکردم 

خب پس الویتش نیستی. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

درونگراست احتمالا 

لاشیا مگه همش بیرون نیستن؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اینا ربطی به لاشی بودن نداره ها 

اتفاقا به نظرم برعکس لاشی بودنه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
چه ربطی به لاشی بودن داره ؟ اصلا حرف می زنه ؟ اینا مشخصات من  منتها من آدم معتقدی ام&n ...

آخه من میگم منی که دوس دخترش بودم و خودش اصرار داشت باهاش باشم چرا مشتاق نبود باهم وقت بگذرونیم ؟؟؟؟؟
اونجوری نیست که بیرون نره می‌رفت ولی یه کافه می‌رفت یه قهوه میخورد یا دلش میگرففت یکم میچرخید 

اینا ربطی به لاشی بودن نداره ها  اتفاقا به نظرم برعکس لاشی بودنه

خوب اگه منو دوست داشت و لاشی نبود چرا از حضور من تو زندگیش استفاده نمی‌کرد که باهم وقت بگذرونیم ، میگم یعنی شاید دخترای دیگه هم بودن که برای من وقت نمی‌کرد 

منم لاشیم و خودم خبر نداشتم🗿🚬

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید