2777
2789
عنوان

زیادی باشی از چشم میفتی؟🫠

103 بازدید | 12 پست

چقدر به این جمله اعتقاد دارین من خودم خیلی اعتقاد دارم وقتی با یه نفر صمیمی شدم بعد یه مدت دیگه محلم نداد وقتی با هاشون گرم گرفتم و حرف زدم دیگه حرفام رو جدی نگرفتن و اصلا گوش ندادن 

وقتی همیشه آنلاین بودم و جواب تک تک حرفاشون رو میدادم فک کردن همیشه هستم و کمرنگ شدم و این واقعا راسته 

الان دیگه تو هر جمعی نمیرم تو مکالمات زیاد حرف نمیزنم باهاشون و جواب پیام هاشون رو هم نمیدم زیاد 

البته تازه شروع کردم این رو ببینم حواب میده میگن هر چی دورتر عزیزتر 

شما روشی بلدید دیگران رو مجذوب خودمون کنیم ؟(الان یه عده میان میگن برا خودت زندگی کن ولی انسان موجودی اجتماعی هست و نیاز داره اینا رو )

شما هم از تجربتون بگین 

من حتی مورد تمسخرقرار میگیرم و بهم تیکه میندازن از بچه های تو سر خور شدم راهکاری بلدید لطفا بگین حس میکنم ناکافی و به درد نخور هستم حسرت گدشته رو میخونم 

لطفا کامل جواب بدین به تک تک سوالاتم براتون دعت میکنم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اگر آدمی با این چیزا بخواد قدر ندونه و ازت فاصله بگیره همون بهتر که بره 

مثلا من بیام خودمو تو فشار بذارم ، گوشی دستم هست ولی دیر سین کنم که بگم وای تحویلم بگیرن ؟؟؟؟

یا تو جمع راحت نباشم که بگم ابهتم حفظ بشه ؟؟؟؟ و تکراری نشم براشون 

می‌خوام که تحویل نگیرن صد سال 

هرجور راحتی باش 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

زیادی باشی عادی میشی

حتی خیلیا به خاطر این که فکر میکنن خیلی خوبی و در حد تو نیستن از پیشت میرن

ولی به این معنا نیست که بد باشیم ، اینه که به هر کس به اندازه ای که خودش برامون می‌ذاره بها بدیم

آویزون نباش ، مهرطلبی و توجه زیادی نخواه ، ادمای اطرافتم از آدم حسابیا انتخاب کن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دقیقا درسته زیادی باشی از چشم میفتی هرچیزی در حد خودش وقتی محبت زیادی میکنی یا همیشه در دسترسی اون شخص فکر میکنه تو چسبیدی بهش و هیچ کاری جز اون نداری و اینجوری اعتماد بنفسشو بیشتر میکنی و بهش بها میدی که اون بهترینه و بهتر از اون نیس برات 

.

‌.

.

این قضیه هم که میگی مورد تمسخر قرار گرفتی ما تو جامعه یه آدم هایی داریم که واقعا سطح شعور پایینی دارن اما توجه نکن به اینجور آدما

همه ما برامون پیش اومده این مسئله که یکی مسخره کنه 

دلیل بر این نیس تو مشکل داری 

اون فرده که مشکل داره 

روش مجذوب کردن 

وقتی تو جمعی بحث الکی نکن سکوت بهتر از حرفای بیهودست

زیادی خودتو آویزون نشون نده با هرکی مثه خودش 

بنظر من اگر آدمی با این چیزا بخواد قدر ندونه و ازت فاصله بگیره همون بهتر که بره  مثلا من بیام ...

اره راس میگی ولی میدونی من از چی میسوزم از اینکه کلی خوبی در حقشون کردم هر موقع از دستشون گرفتم همه تلاشمو کردم شادشون کنم ولی میرن طرف اونی که کلی فحش بهشون داده و بدی کرده تازه به اونم بیشتر احترام میذارن 😭

دلم میخواد یه جوری یه چی بگم بهشون 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

زیادی باشی عادی میشی حتی خیلیا به خاطر این که فکر میکنن خیلی خوبی و در حد تو نیستن از پیشت میرن ول ...

وای دقیقااا 

من بخاطر اینکه زیاد خوبی کردم به دیگران بی ارزش شدم حتی به اندازه دستمال کاغذی ارزش ندارم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

دقیقا درسته زیادی باشی از چشم میفتی هرچیزی در حد خودش وقتی محبت زیادی میکنی یا همیشه در دسترسی ...

مرسیییی از راهنمایتت گلم ❤️

حرفات کاملا حق بود 

انشالله به آرزوهات برسی 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️