2777
2789

من خودم روستایی هستم و این چیزا خوردم. 

صبح ساندویج تخم مرغ بردم مدرسه +آبمیوه شیشه ای انبه و یدونه کیک

ظهر اومدم سیب ترش خوردم +ناهار که سبزی خورشت و پلو بود و یدونه سیب و پرتقال 

الان نودل خوردم و دوتا شیرینی نارگیلی یدونه هم

عزیزم شما بالاشهری غذا خوردی الان ، نیاوران به بالا 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه چقدر غذا میخوری چه ربطی به شهر و روستا داشت دقیقا ؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

من امروز فقط نهار خوردم پلو با مرغ سوخاری و یک فنجون چایی کلا به صبحونه اعتقادی ندارم

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
😂👍

😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را