2777
2789
عنوان

عاشق یه ادم خیلی خیلی اشتباهم

321 بازدید | 35 پست

بخدا دروغ نمیگم، اهل مشروب گل سیگاره، هزار تا دخترو بی دلیل ول کرده، شکاک و زن ستیزه، با یه دختری که دوست پسر داره تو رابطست و عاشقشه

باور کنین تاپیک سر کاری نیست کمکم کنین

من ۲۵ سالمه اون ۲۷

تنها ویژگی خوبش اینه باهوشه و خیلی خیلی تو کارش موفقه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=336225614]طرحواره رها شدگی و بی ارزشی دارید درمان کنید[/QUOیدونستم این طرحواره رو دارم ولی نمیدونستم علت این دیوونگیم این طرحوارست😑 ممنونم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
چون باهوشه مختو زده وگرنه باهوشه واقعی نیست !  امیدوارم بفهمی حرفمو ...

اخه اگه میخواد مخمو ززنه چرا همش از عشقش به اون دختره میگه؟

عذر خواهی میکنم قصد جسارت ندارم ولی ب معنای واقعی کلمه دیوانگی

میدونم خودم بهم برنخورد اصلا

با اون ۲ خط اولی که نوشتی هوش و موفقیتش بخوره تو سرش که

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️