2777
2789
عنوان

سقط با قرص زیرزبونی

296 بازدید | 15 پست

قلبش ایستاده چجوری با قرص زیرزبونی سقط کردین کمک

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

برو دکتر دارو میده معمولا واژنی جواب میده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

برو دکتر دارو میده معمولا واژنی جواب میده

دارو داده بازم میخوام تجربه هارو بدونم نحوه مصرف زیر زبونیشو

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو داده بازم میخوام تجربه هارو بدونم نحوه مصرف زیر زبونیشو

من تجربه دارم بستگی داره چندوقتت باشه برا من ک تا ۴۰ روز بعدش خونریزی داشتم بدترین روزای عمرم بود

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من ۶ فروردین ماه پریود شدم اونم به واسطه قرص سیپروکامپاند یعنی چند ماهه ک فقط باقرص پریود میشم 

و۲۸ فروردین ماه رابطه بدون دخول داشتم ولی روی واژن تخلیه شد منی و من بعد یساعت ۵ تا قرص سیپرو باهم خوردم الان امکان بارداری وجود داره؟؟؟خیلییی میترسممم😭😭

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
من تجربه دارم بستگی داره چندوقتت باشه برا من ک تا ۴۰ روز بعدش خونریزی داشتم بدترین روزای عمرم بود

۷ هفتمه شما چند هفته بودی بعد مصرف قرص لرز داشتی چه مدت لرز داشتی

گذاشتم زیرزبونم وپیاده روی کردم دو ساعت بعدش خونریزی شدید کردم بعد رفتم سونو گفت مونده دوباره بذار،چ ...

لرز داشتی من از لرزش میترسم نمیدونم چرا

نه هیچی فقط یک کم کمردرد 

فط دوتا زیر زبون تمام .چند هفته بودی

۷ هفتمه شما چند هفته بودی بعد مصرف قرص لرز داشتی چه مدت لرز داشتی

من ۹هفته بودم.اره درد شکمی و لرز سردرد من یه نصفه روز لرز داشتم