بچه ها خواهرشوهر م بدون اینکه تو ساختمون کسی بدونه ازدواج کرده. از۵سال پیش همدیگر ومیخواستن ولی خانوادهای پا پیش نزاشتن. چن وقت پیش دوتایی منظورم خودش و داماد میان به مادرش که میشه مادرشوهرم میگن که عقد کردن و تاچندوقته دیگه پدرو مادر میشن . میگم بچه ها به نظرتون این دیگه چه صیغه ای هست که تو خونه پدرت باشی حامله باشی مادرت هم ندونه یه دفعه بگن اونم به این صورت همه هم شوکه شدن .
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر پدر و پدر بزرگ در قید حیات نباشن و یا اگر در قید حیات باشن و دختر از نظر حاکم شرع رشیده و بالغ باشه ( شرایط سنی و شغلی و تحصیلی رو دادگاه بررسی می کنه) و ولی دختر بدون دلیل محکمه پسند مانع ازدواج دختر باشه اون دختر به اذن حاکم شرع می تونه عقد کنه و عقدش هم کاملا صحیح هست
خب وقتی دو نفر واقعا عاشق هم باشن خانواده مخالفت کنن اینجوری میشه خواهر شوهر دوست منم میخواست با دوست پسرش ازدواج کنه قبول نکردن فرار کردن یه شهر دیگه عقد کردن بعد بر میگردن خانواده هم مجبور میشن قبول کنن دوستم میگفت مادر شوهر آنقدر خواه شوهرمو دوست داره هر دفعه میره خونشون براش طلا میخره اون موقع ها یه پسر بدنیا آورد الان دیگه با دوستم کات کردم دیگه نمیدونم چیکار میکنن
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
پدر و پدر بزرگ هم باشند ...حتی دختره باکره هم باشه ...دختر میتونه عقد کنه مخصوصا بعد سن رشد ...برای باکره اذن لازمه اما تو مواقع خاص میتونه ازدواج کنه با اذن دادگاه ...
به نظرم کار خلافی نکردن وقتی کسی پاپیش نذاشته و همو میخواستن بهترین کارو کردن امیدوارم خوشبخت بشن ....پدر مادر شدنشون هم مبارک