2777
2789
عنوان

من خیلی مشکوکم یا ....

328 بازدید | 15 پست

خانما همسرم چند وقت پیش از محل کارش اخراج شد 

اینکه محیط کارشون خانم هم هست و یه رئیس به شدت سخت گیر  داشتن در مورد مسائل اونجوری  از اون موقع که اخراج شد هر بار یه چیز میگه گاهی میگه بهم. گفته  بخواطر دیر رفتن بوده. گاهی میگه بخواطر فلان بوده نمیدونم چرا یه حس بد میگه یه اتفاق بدی افتاده چون به گوش بقیه رسیده بود و ازم میرپرسیدن و میگفتن میدونی چرا اخراج شده؟

بعد تو زمان های مختلف جای کبودی رو بازو دستش و سینه اش دیدم  گفت میرم باشگاه و فوتبال اینجوری شده 

ولی از اونور خیلی منو دوست داره بدی ازش ندیدم ولی این فکر مثل خوره افتاده به جونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم

بنظرم یه مرد متاهل اگه اکه اگه رابطه داشته باشه اونقدرا گیج نیس ک بدنش کبود کنه 

مگر اینکه زندگی مشترکش ب انتها رسیده باشه 

ادم هرچی منفی فکر کنه انگار واقعا یه همچین انفاقی افتاده 

روم نمیشه برم بعد کی راستشو به من میگه

نرفتی نپرسیدی عشقم چطور سریع میفهمی که کسی راستش رو نمیگه .... اول بدترین حالت ممکن رو در نظر بگیر ببین چکار میتونی بکنی بعد برو دنبالش ، بگیم بشین هم شاید دفعه های بعدی قشنگ یه سیلی جانانه از طرف اقای شوهرت بخوری پس الان که هنوز بچه نداری وقتشه بفهمی