2777
2789
عنوان

بیاین کمک کنین خوش سلیقه ها😢😢😢

544 بازدید | 53 پست

لباس مجلسی برای عروسی میخوام (۱۴ سالمه) میخوام خیلی تو چشم باشه 

چون خانواده داماد لامصب برق میزنن با لباسشون 

چی میشه مثل اونا باشم بیاین ایده بدید

هر کی دید تایپکو نظر بده رد نشید 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیدونم چجوری لباسایی مدنظرته سخته اینجوری نظر بدیم، ولی یه کانال تلگرام دارم دختره خودش لباسارو طراحی و درست میکنه خیلی خونه ولی گرونه اگه میخوای آیدیتو بده واست بفرستم

با اجازه استارتر 

سلام عزیزان

من کانال پوشاک دارم همه لباسها شیک و خوشگل هستن برای همه سلیقه ها با قیمت های مناسب😍

خوشحال میشم عضو بشید و از اجناس دیدن کنید👌

https://eitaa.com/Dress_woman_shahrzad

( روی لینک نگه دارید تا آبی بشه بعد باز کردن را بزنید و گزینه پیوستن و مشاهده در پیام‌رسان ایتا و بعد ایتا را انتخاب کنید و حتما عضو بشید😉)

مدلای بیشتر بفرست

M74onaaaa@ 

مدلای بیشتر 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
قد و وزنت چنده عزیزم؟

قد ۱۶۵ به بالا وزن نمیدونم ۱۴ سال

ی عکس یود فقط صورتیه

زیاد جالب نبود

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.