2777
2789

@niniyar_3  

@niniyar_5  

ببخشید باز تگتون کردم

من میخوام تعلیق بشم

ولی مشکل اینه که جدیدا میگن شرایط تعلیق عوض شده...

میگن پیامک میاد و ...

من پیامک رو غیر فعال کردم

آیا ممکن باز پیام دیگه ای برام بیاد؟

اگه میاد میشه لطفا غیر فعالش کنید 😔🙏؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

امضات منو کشته 3 بار خوندم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

آیا نینی سایت همون یه شماره رو داره؟ (اگه مسدودش کنم؟)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات منو کشته 3 بار خوندم

😅

سلااام گوگولی جانم خوبی حالت خوبا

طبیعیه نشناسم؟ 🥲

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

یه سوال نی نی یار ها دیگه تعلیق نمیکنن؟؟

آخه دو بار تاپیک زدم کسی نیومد

شرایط سایت عوض شده؟

اره عزقزم دوست هم دوستای قدیم خودت خوبی حالت خوبه

وایی 🥲 شرمنده 

خوبم  ✨عزیزم شما خوبین؟ 

وایی 🥲 شرمنده  خوبم  ✨عزیزم شما خوبین؟

مرسی ازت عزیزم پن شمارو نمیشناسم گفتم یه حال تونو بپرسم دختر گوگولی قشنگ

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
مرسی ازت عزیزم پن شمارو نمیشناسم گفتم یه حال تونو بپرسم دختر گوگولی قشنگ

قربونت ینی روزمو ساختی✨🌱🌼

قربونت ینی روزمو ساختی✨🌱🌼

فداتشم عزیزم از لطف و مهربونی خودته نراقب خودت و خوبیات و خوشگلیات باش دختر قشنگ

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
آیا نینی سایت همون یه شماره رو داره؟ (اگه مسدودش کنم؟)

سلام تا این جا که می دونم ۲ تا شماره حالا باز بپرسین.

🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊

تاپیک رو بخونین:

⬇️⬇️⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11576480

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

✅️ خودتون زودتر از تاریخ سالگرد عضویتتون عدد 11 رو به سرشماره 09810009921  یا به سرشماره ۰۹۸۲۰۰۰۶۴۶۴ پیام بدین و بعد براتون این پیام میاد:

🟥🟥🟥 عدد صفر اول رو نزنین 🟥🟥🟥

⬇️

مشترک گرامی عضویت شما لغو گردید

برای عضویت مجدد عدد 12 را ارسال نمایید

✅️✅️✅️ هم آن پیام عدد 11 رو حذف کنین هم این پیام جدید که آمده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.