2777
2789
عنوان

رنگ مو چی خوبه؟

223 بازدید | 9 پست

سلام چطورین 

من الان دو باره که موهامو رنگ میکنم بعد از سه روز که میرم حموم رنگ موهام میریزه و خیلی کمرنگ میشه☹️ هر دوبار از دو مارک مختلف استفاده کردم رنگ موی دینوری و آرکیا.

شما مارک رنگ موی عالی با ماندگاری بالا می‌شناسین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا؟ یعنی چون دکلره دارم میره؟  خب دکلره که لازمه

دکلره یک بار بزنی روشن بشه هر رنگی بزنی کم کم می‌ره

بعد زیرش یه نارنجی رنگ میمونه

اگر دوبار شارژ کنی رنگش روشن و قشنگ میشه اگر دکلره خارجی باشه ولی باز رنگ پذیریش به شدت میاد پایین و خیلی زودتر پاک میشه

دفعه سوم دکلره کنی کلا میریزه

دکلره یک بار بزنی روشن بشه هر رنگی بزنی کم کم می‌ره بعد زیرش یه نارنجی رنگ میمونه اگر دوبار شارژ ک ...

ای بابا. حالا راه حلش چیه؟ من میخوام یه رنگ قهوه ای تیره بزنم دیگه بمونه برام. نمیخوام دیگه رنگ کنم 

ولی وقتی میزنم با یه بار شستن میریزه 

ای بابا. حالا راه حلش چیه؟ من میخوام یه رنگ قهوه ای تیره بزنم دیگه بمونه برام. نمیخوام دیگه رنگ کنم& ...

همین دیگه

راهی نیست 

حتی مشکی هم بکنی بازم رنگش میگرده تا حدودی

بعد دیگه رنگ روشن هم نمیشه بکنی

مگر چند دفعه شارژ کنی پشت سر هم

ولی خب بازم پاک میشه و موهاتم آسیب زیادی میبینن